Wednesday, April 18, 2012

test test...shaklee

Saya masih berjuang. I don't want to give up. Alhamdulillah so far Maher still exclusively bf at age of 1 yr 3mo. 

Disebabkan stok EBM dalam 20++ je bak kata orang kais pagi minum pagi, saya nak mencuba supple to boost milk production iaitu Shaklee.


Trial set RM80. Wish me luck!

3 comments:

atulhani said... Reply To This Comment

semoga berjaya kak. saya jauh lg perjalanan, baby baru 6 bulan lebih.. alhamdulillah stok ebm masih byk,tp production mmg dh brkurang dr dulu.

Smiley said... Reply To This Comment

adeh pening lak mkn shaklee..stop kejap huhu

Hany FF said... Reply To This Comment

awat pening farrah?

hany start consume vitamins shaklee ramadhan 1431h (2010) dulu. time tu fudhayl fully bf. alhamdulillah, seiring dgn keseimbangan nutrien dalam badan, production susu pun stabil.

then, masa awal preggy to suhayl pun hany makan. alhamdulillah, x dak morning sickness, even bertenaga - balik rumah, masak, kemas rumah. tak melepek keletihan macam pregnancy sbl ni.

kali ni berpantang, hany ambil vit shaklee sbb tak berani nak consume jamu etc due to 'my 2009 case' dulu tu.

for me, it is a good supplement, to adjust with our body accordingly. samada memenuhi hajat dan keperluan kita tu, terpulang balik pada badan kita, lifestyle etc. :)