Saturday, April 21, 2012

Rainbow Caramel Cake

Dah hampir 2 bulan teringin nak try resipi ni. Tapi dok bertangguh2 sebab biasala lepas je buat keje2 rumah mmg penat dan terus terpeleot. Hari ni gagahkan juga sbb memang teringin sungguh! Resipi dari E-na Lovely Kitchen, tq ya!. Kalau tengok resipi tu memang panjang berjela Tapi tade la rumit pon. Alhamdulillah 1st time buat menjadi. Saya buat ni dah kurangkan sket gula, but for me still sweet. Nyum2..sedap sebab ada karamel die tuh..


Sebelum di bakar:
 Siap dibakar secara double boiler dalam oven:

Siap sebagai hidangan minum petang..nyum3


2 comments:

mama syaza said... Reply To This Comment

menarik sungguh...nak try gak lah..hihi

Smiley said... Reply To This Comment

try yer..anak2 mesti suka sbb kalerful