Sunday, April 15, 2012

3rd nuffnang cashout

Dah 2 bulan bersabau nak kumpul nuffnang lebih sket baru cash out. So finally dah cash out tadi. Yippee *Happy :D

Ok sapa yg tatau, kalau nuffnang dah reach RM50 pon dah boleh cash out..takyah tunggu lama-lama pon :)
Tata

5 comments:

Sharinginfoz said... Reply To This Comment

Tahniah, memang seronok betul ya

asma salleh said... Reply To This Comment

melihat posting mu.. daku pun mengecek baki nuffnang.. dan berjaya buat cashout gak.. hoye hoye...

puterikiut said... Reply To This Comment

akak sekali pun blom ni.. mcm mana la nak bykkan ek..

Smiley said... Reply To This Comment

alhamdulillah..tak le byk mana tapi amat bermakna ekekek :D

asma salleh said... Reply To This Comment

kite pun idok le banyak mane.. tapi bulan ini .. banyak cash in.. banyak jugak cash out nye.. so.. &@*^&&**@@().. penin kepala den.. hahaha