Saturday, February 18, 2012

Simple breakfast: Roti John

Assalamualaikum

Brekfast apa pagi ni? Kalau dah tade idea apa kata try Roti John!

Buat intinya dahulu : Tumis bawang merah dan putih sket, masukkan daging ayam/lembu, masukkan bawang dadu, cili api&cili besar, sedikit serbuk kari, lada hitam kasar, serbuk lada putih, garam secukup rasa dan sayuran lain macam capsicum/carrot/tomato/daun sup. Berkhasiatkan? homemade punya banyak sayur..I like
  

Bila dah siap intinya, boleh campurkan dengan telur
Dah gaul sebati dengan telur, letak roti atas telur tu, nanti dia melekat. Saya tade roti oblog so guna roti burger ( in stock)
 Siap dah...letak sos dan mayonis.


Tetiba ada lak iklan AA ni? Ok bukan apa..kalau tengok promo ni mmg sangat menarik..sangat menggoda you sebab travel date tu jatuh masa cuti sek bulan 11&12 tahun ni....huhu..tapi kali ni tak book...next time kuar lagi promo AA, dah target nak book ke Surat Thani * verangan. Btw, nak tau tips nak cari tiket AA paling murah, masuk entry kat sini ok.

1 comment:

Sharinginfoz said... Reply To This Comment

sedapnya tengok benda alah ni, lapar le pula