Friday, November 4, 2011

Outing to KLIA


Alhamdulillah keluarga abang dan kak ipar dah selamat sampai ke Brisbane. Kami tidak melepaskan peluang menghantar mereka dan memeriahkan suasana di KLIA pada Sabtu lepas. Owh baru kusedar counter check-in business class agak ' kelas' juga. Beruntung betul ..dapat sambung belajar gov sponsor..dah tu naik buss class..aduhai trigin naik buss class..tapi part belajar tu malas..hahaha :D

sebak pulak masa sesi salam bersalam sebelum berlepas..

bergambar pon cukop la..haha..ok taleh masuk yer area tersebut kecuali penumpang Bus class


Jalan-jalan KLIA pon jadilah..bila la nak terbang lagi ni

 Family Photo

 Anak menakan

 Adik beradik hakiki 

 Makan malam bersama mereka khamis malam jumaat

 Group photo

 Dinner time..owh gambar dah tak tersusun

Lepas je derang terbang..kami breakfast di KFC KLIA.

Dan penutup kata..kami ingin melancarkan Dana Percutian ke Gold Coast Aussie 2014! sila kumpul wang dr sekarang yer hihihi ~_~

3 comments:

julie.yaacob said... Reply To This Comment

bolehlah ko plan gi brisbane juga hehe

moms of 2 (for now!) said... Reply To This Comment

brisbane dengan goldcost tu dekat sangat ke? around 1 hr ek.. hopefully the jalan tu cantek.. nice .. better if u plan to go there from melbourne up to brisbane.. lagi syokk! haha

Farra said... Reply To This Comment

juli, insyallah..angan2 dulu sambil berusaha hihi

moms of 2, yer mmg dkt..mmg gitula plannyer..nk drop by melbon/sdyney skali huhu..bercakap mcm byk wang jek..takpe angan2 dulu ekekke