Monday, October 3, 2011

Jalan, makan dan beramah mesra

Sebelum terlupa, baiklah dicoretkan aktiviti sosialan minggu lepas..buat kenangan di hari tua he3

23 Sept 2011, Jumaat

Department kami buat aktiviti melantak lagi jamuan raya. Saya bawa Choc Cheese Brownies. Makanan banyak tak hingat ...sampai kene agihkan ke 3 bahagian.


 Bahagian 1 : Pencuci Mulut. Betul-betul depan my cubicle. I loike!! haha senang nak serang bertubi-tubi

 Posing semasa Pn Pengurus Besar memberi ucapan ^_~


24 Sept 2011 , Sabtu

Kami ke birthday party Areeba & Ali, kawan pejabat suami, merangkap juga kawan-kawan Pakistanku. Party diadakan di McDonald's PJ. Bebudak suka sebab dapat banyak mainan, makbapak pon suke sebab dapat makan Chicken McDeluxe heee

2 biji kek utk dimuatkan ke dalam perut masing-masing..imagine..hoho..tak ke nazak perut tew?
  
Cam biasa ..aktiviti wajib  main game! Waddah tak join sbb melantak food..lapor katanyaaa

 

 Budak kenit yang mendapat pujian...orang kata " die behave aje dalam hi-chair". owh pls la..mmg behave sbb maknya dok je kat sebelah hehehe
Me & my Pakistan's friends . Tak lama lagi I dah boleh cakap bahasa Urdu...Jgn cemburu yer hiks  :D

25 Sept 2011, Ahad

Destinasi pertama ke rumah Halim. Sempat bertemu YatiPruzz, HaniHire, Tapai & Ayill tapi tak dan ler nak citer panjang lebor..Dah nak balik, baru le bertembung keluarga Aida.

Destinasi kedua, mennyinggah Tesco membeli barang. Dan seterusnya ke Majlis Jamuan Hari Raya di sekolah Mawaddah. Perut tersangat la kenyang dan esoknya wajib menyambung puasa 6 , hanya tinggal sehari je. Kesian pulak tengok perut, bila tak puasa ni kejenya lagi kuat :D

@ Sekolah Mawaddah. Kerja mereka main main main. 

Aktivit semalam & Sabtu lepas pon x kurang hebatnya! Sampai x larat rasanya nk ke pejabat hari ni..tapi gigih juaa

2 comments:

Ummu Auni said... Reply To This Comment

terbaru jamuan raya tak ada ke?

Kasih Kita said... Reply To This Comment

Owh.. tak menangis jika ada mak dia disebelah. Ni mesti manja dengan mak heheh