Monday, September 12, 2011

MM: Restoran Pak Abu

* MM=Makan-makan

Misi no 3 hari khamis tercapai, iaitu makan-makan di Restoran Pak Abu. Tak jauh dr pejabat pon. Makanannya sedap. Korum x cukop, ada yg MC dan ada yag berpuasa. Apapon..next time nak datang lg. Punyala ramai staff T* yang makan kat situ.

Ok baru tahu orang diatas tu ada berita gumbira rupanya. Ehem ehem

My feveret Ikan Bakar. Tapi sayang sekali, tade Terubuk.

Dan Aida kasi pinjam buku ini. Huhu..entah la bila nak sampai..bapa tahun agaknya cukop dana nak dikumpul gi UK trip ni? verangan la dulu hiks

Keputusan ujian darah dah dapat! tunggguuuu citernye k...

4 comments:

yatiscloset said... Reply To This Comment

laaa aku igtkan travelogue europe yg aida buat..rupanya dia kasik buku tebal!! haha larat ke baca? :p

aida said... Reply To This Comment

larat yati larat.. alangkan lautan sanggup di redah ke UK.. hehehehe

Farra said... Reply To This Comment

Yati, aku baca tempat yg best for me je like Switzeland wat masa ni..tp bila ada masa harus la baca juga tempat lain2 tuh

myjuliana said... Reply To This Comment

ehem ehem.. siapa yg ada berita gembira tu? apa beritanya? ce citer

farra, aku rasa ko dah bleh plan betul2 utk vacation ke UK & Europe sbb adek ko dah ke sana.. penginapan di UK banyak tempat murah.. utk ke Europe, kalau plan awal2 insyallah tak mahal mana..

tipsnya - pilih city2 yg betul2 must go! aku dulu jalan2 Europe (dari UK) habis x sampai rm10k for 4 person.. ko start saving dari skrg, plus bonus tahun depan maybe dah bleh cover.. tapi kalau takde bajet, jalan2 dalam UK pon dah tak terlarat.. hehe