Tuesday, May 24, 2011

AIRASIA BIG SALE!


Sudah ambil tindakan? Sesila. Mai terjah AA.
Memang murah.
Kalau tak, takkkan le ada 2 orang tu bgn kui 3am book tix, sorang kui 4am. Dah tu yg dah booked 3am tu kaco orang yg dah set alarm kui 4am tu plak..sib baek phone silent, kalo tak sure tekejut baby yg tgh lena.... he3 :D

Last day hari 29 May 2011 ni tau!

8 comments:

Ummu Auni said... Reply To This Comment

Ye..aku terkebil2 jam 3 pagi. Mujur yati dah bangun masa tu. Perth, here we come!!

yatiscloset said... Reply To This Comment

yer, aku takut ko nangis kalo x dpt book, sbb tu aku wake-up call :p

Farra said... Reply To This Comment

tak sabarnyaaaa

eh eh sabar2 :p

CT said... Reply To This Comment

amboi...sakannyeee...syiok gak p reramai cam korang ni kan...

Kasih Kita said... Reply To This Comment

Bestnya dapat tiket murah :)
Susahla nak cari yang murah macam AA iklankan. Buka sekali ada, buka lg skali dh xde promotion. Memang kene book jam 3-4pagi ke kak fara?

Farra said... Reply To This Comment

k.siti, 9 kids yg ni gi ni mesti suke..makbapak lg la excited

nana, mmg kene book 1st day yg murah & date cantik..book kui 4am sbb kalu siang traffic jam, byk buang masa

matasipit said... Reply To This Comment

bila kome gi perth nih..? nanti leh akak bagi tips :)

Farra said... Reply To This Comment

k.nini, thn depan June..boleh2 kasi la tips..akak ngan k.elin hehe