Monday, May 23, 2011

Ladies @ Mommies luncheon

Jumaat lepas, bila dpt join geng ladies lunch kat luar opis, rasa nk jer melompat! seriyes..excited ..dpt kurangkan stress keje. So the participants are: Aida, Yati & Zu. Yang lelain tak dapat join atas sebab tertentu iaitu Semah, Zarid & Aini.

Kami makan kat Sweet Chat Cafe mengikut organizer cum driver, Yati. Layann..yg penting dr sesi tu kami dpt idea bernas Aida. Suka3. Status pelan tindakan la ni =Work in progress ..sib baik berjaya tangkap few piccas sbg bukti. :D



Ladies gaga melantak 2 piring pancake durian ngeeeeeeeeee

Korang, our next gathering will be @ Bangsar South ok. haa..korang layan dulu website die : http://www.bangsarsouth.com/index.php?sect=dev_sphere
Pernah gi sekali dulu makan ngan opismet & boss :) Senang parking & dekat aje

5 comments:

Ummu Auni said... Reply To This Comment

wei, nak gi bangsar south, aku cop tau!

aida said... Reply To This Comment

bangsar south tu ada satu tempat murah... makan heaven gilokkk... kena pergi ni

Farra said... Reply To This Comment

Joms! :D

yatiscloset said... Reply To This Comment

aku part mkn on sajerkkkk

Anonymous said... Reply To This Comment

nak join gak!

julie