Wednesday, April 13, 2011

Pengalaman berada di S Spa

Selasa minggu lepas kali pertama ke Spa di Malaysia, namanya S Spa. Kali pertama dalam hidup lak masa gi Yogjakarta dulu sebab lps meeting bos ajak gi Spa he he. Kesian kan? Kalau ada rezeki pi Indon lg, musti p Spa sbb rate sana murah banget.

Berbaloi ke Spa kali ni sebab amik offer milkadeal.com. RM48, instead of RM200++ only for:
  • Body scrub & massage
  • Sauna
  • Facial (katanya depa sapu Vitamin C & Serum)
  • Foot spa
Spa ni kecil je, ada 4 bilik dan salah satu bilik for couple. So kene buat tempahan awal. Due to this promo, depa mmg dh fully book till July kalau tak silap. Tempatnya bersih, pekerja melayu islam. Aku dok sauna x sampai 20 minit, adeih rugi2. Korang nnti tgk time tu bebetol kay. Last skali depa bagi air teh serai. Aku minta air suam skali sbb haus benor. Kakak yg urutku tu kak Ida, peramah orangnya. Banyak le kami borak2. Anak die pon 4 cam aku juger..

Milkadeal selalu buat promo..agak menarik. Sesape nk boleh tgk okay ( iklan tak berbayar ni tau)

Layan gambo sket..di bawah ni ghopa bilik spa tu oki.



Korang pernah pi Spa tak? Kalau artis sure dah jadi tempat biasa depa kot kann..

4 comments:

Anonymous said... Reply To This Comment

Dah lama teringin nak pergi spa, tapi wonder, kalau pergi spa, blh affect pengeluaran susu tak? Sbb spa ni steam kan... so tak dehydrated ke?

aida said... Reply To This Comment

fara, aku p spa kat bandung... sangat murah gilo babas ok... aku buat semua sebab murah sungguh la haii

kalau kat mesia, mahal woo spa kat hotel. better spa di kedai biasa jer. hihihi

yatiscloset said... Reply To This Comment

taknah gi spa!!

Farra said... Reply To This Comment

ano, no prob at all..lps spa haus..tu yg minum byk..susu maintainn

aida, btol tuh..kalu p indon wajib g spaaa

yati, takpola ko dah slim hihi..takmo try ker? best wooo