Tuesday, November 25, 2008

Jogja in memory

Biarlah gambar yang berbicara.The story next entry bleh?


Deretan baju raya tahun depan..bleh? :p

Yang ni exclusive even without manik..dah siap baju nanti kita jahit manik sendiri
Kain ni dah siap manik utk kain, baju & selendang!
Yang ni murah sket..tade manik..but lembut bangat
Kain ni dah siap manik kat kain, baju & selendang too! Nak wat kebaya youuu..before that nak kene diettt

For more picture, kindly visit my Fotopages.

I will sell another 2 kain at Nisastore tomorrow. Today dah ada orang cekup 1 :). All pictures above was captured using Canon cam which I borrowed from a friend Sis Fidah. Thanks ya

7 comments:

Ummu Auni said... Reply To This Comment

wah, dah biap memborong tu....

Farra said... Reply To This Comment

tak puas la beb..1st day shopping 2 hrs jek..2nd & 3rd day 1 hr only..schedule very tight la

eLLe said... Reply To This Comment

besnyee bershopping..lawa2 kain tu...

ish..sekejabnye dpt shopping, surelaa x puas hati..kain laks melambakk, and i bet sure cantek2..hehe..

`Ain said... Reply To This Comment

welcome home:) tak payah tunggu raya tahun dpn, jahit cepat2, pakai raya haji..!!

eLLe said... Reply To This Comment

farra, xde terbeli kain lebih ke utk jual2 kat sini..huhuhu..

sue said... Reply To This Comment

salam..nak tanya kat mana lokasi HOI pasal nak beli spar mixer. Ada address n telepon no tak?

terima kasih

Anonymous said... Reply To This Comment

Хочу купить в рассрочку [url=http://shkafy.com/biblioteka/]книжные шкафы[/url] порекомендуйте что нибудь, ассортимент продукции сейчас стал такой огромный не разбираюсь я