Friday, March 11, 2011

Wahh..cam menarik je MATTA FAIR ni

Kan aku salu citer umah ni mmg salu je ada stok pisang. Ok kali ni layan inovasiku yg lain plak kali ni dr pisang. Saksikannn!


1) Kek Marble Pisang

Resipi amik dr Resipi Ibu. Aku cuma kurangkan sket gula dan serbuk koko ganti ngan milo. Mak aku kata manis! yolah..next time kurangkan gula lg. Berjaya gak buat kek ni hari selasa lps..masa tu all 3 kids ada kat umah including Muaz.

2) Banana Waffle

Resipinya sama je macam Crispy Waffle tu cuma aku kurangkan sket tepung, tambah pisang dan soda, lebihkan baking powder. Sedap!! Tapi harus diingat, bila dah taruk pisang yg lembut, teksturnya jadi gebu dan lembut, tak crispy ok.

Berbalik kpd tajuk sebenar, ekceli semalam tetiba terjumpa website cutideals ni sbb masa tu gugel MATTA Fair 2011. Wahhh ada few promo yg menarik cam ni:


Holiday Villa Cherating 5 star ni RM160 je/nite. Rate biasa RM320. Tapi lps June harganya RM200.Tgh fikir nak dok 1/2 mlm. Banyak lg offer MATTA. Klik aje website cutideals tu.

Tahun depan kepingin pi Krabi. Sape nak gi? jom kumpul duit dr skrang :D

4 comments:

myza said... Reply To This Comment

yummies waffle :). kita nk ikut gi krabi!!

Farra said... Reply To This Comment

Zarid, jom la kite wat trip pi krabi nxt yr! kat PD nanti kite diskusi2 eheheh :D

ARNA said... Reply To This Comment

kak fara :) tqvm. Sok clenear tu dtg umah.

ieka said... Reply To This Comment

wah.. mcm tau2 aje ramai nak gi krabi ehhe