Monday, March 7, 2011

Berguna ke tidak set bakul bayi?

Ni iklan tak berbayar yer :p

Anak yg no-4 ni baru la maknya Maher nak tempah set bantal kekabu. Tilamnya tak beli. Selama ni anak-anak guna hak dr anak sulung, set tilam span. So mmg dah buruk. Baru prasan buruk eheh. Cuba korang tgk set tilam kat kedai mini kelantan ni, mmg cantik-cantik. Memang berbaloi la beli dr anak pertama.
And another one, aku tak pernah ada set bakul baby yg kiut tu. Cuba tgk kat blog Intan ni, mmg cun! Ikut hati nak je, tp takut membazir pulak sbb pantang dah over. Kot-kot ni anak last, dah tak guna plak.


Ok nnti set bantalku dah sampai, ku tempek gambonyer kat sini ok. Yg bestnys, corak kain bleh pilih sendiri.

4 comments:

Ummu Auni said... Reply To This Comment

bakul baby tak perlu beli. sekejap je budak tu besar. kalau yang tilam kekabu tu berbaloi juga, kalau nak beli.

kaezrin said... Reply To This Comment

personally akak rasa x perlu..tilam kekabu or flat tuh bagus..bioleh bagi baby golek2

Farra said... Reply To This Comment

Tapi kalau nk beli tilam anak dah ompek ni? half berbaloi kot ehehhe

Ummu Auni said... Reply To This Comment

mana tau untuk anak no 5, no 6, no 7> ahaha..tilam kekabu berbaloi beli