Wednesday, February 16, 2011

I determined to do....

1) Photobook

Dah tertangguh sejak tahun lps. Ni target kene siap by end feb 2011

2) Lasik


Dah tertangguh sejak tahun lps gak sbb tetiba pregnant. And now I just found out that BF mom pon taleh wat Lasik lg. Kene stop completely BF a month then baru leh wat. So tangguh la lg sampai 2013. Gamaknyer kosnya makin naik sbb inflasi kan? Takper..mari buat Dana Lasik :). Sangat la motivated nk buat lepas kejayaan sorang kawan dan kakak iparku. Let's jot down the steps towards it.

10 comments:

LiTtLe^m3 said... Reply To This Comment

oh saya pun mahu buat lasik sbb power dh 500++ tapi tidak mendapat sokongan hubby & parents :(

aida said... Reply To This Comment

wah kau nak buat lasik? tinggi ke power specmu?

aku tanya2 walaupun teruja, ramai gak doc tak recommend.. hahaha, isu ni panas

Farra said... Reply To This Comment

Baiti, knape plakk? Hubyku bagi sokongan moral...sokongan material sendiri mau menabungg , kak iparku itu optomet...

Aida, 500 power
Dah bosannn pakai spek dr 12 thn umurku..ramai dh wat lasik...setahun udah ku menggoogle

laydida said... Reply To This Comment

nnt lepas 10 thn kene lasik lagi.. hehe. takpun sambung pakai spek no00o..

pak mertua baru buat lasik minggu lepas, ujung minggu ni nak balik p tengok

y@tipruzz said... Reply To This Comment

bila kuar gambar baru tahu lasik tu apa...ohh ketinggalan sungguh aku :p igtkan nama makanan!

aibaks said... Reply To This Comment

wa... nak wat lasik.. berapa yer rege lasik sekarang?

Hanis said... Reply To This Comment

farra...

nak buat photobook jugakk...camne ek?kat mana?

buleh kasik panduan sikit?

Farra said... Reply To This Comment

Huda, nape lak kene wat lg? Rasanya x lerr

Aibaks, x kurang 5.5k both eyes...huhu..pi cek kat optimax or vista

Yati, tambah ilmu ari ni kan

Hanis, dload software photobook.com.my..then start la buat..kite nk touch up sket2 je lg ni :)
Dh siap hanto kat server depa, kita bayo, depa poskan

laydida said... Reply To This Comment

yer..kene buat balik sbb lepas 10 thn akan rabun semula. maybe sbb operation lasik dulu x canggih lagi mcm skarang kot. musyang yg buat lasik dulu sbb nak jadik pilot kene buat balik..

Farra said... Reply To This Comment

Ooo ok
Nti nk kene tanye doc how long will it last