Tuesday, February 15, 2011

sangkaanku x benar belaka

- bayi dlm kandungan aktif mlm, akan lahir malam.
X benar. Maher rupanya lahir di siang hari.

- sume anak2 seblum ni start kontrasi dikala gelap dan 2 org lahir waktu mlm, ingatkan no 4 lahir bukan di siang hari.
X benar gak...Maher lahir siang, sakitnya lps subuh.

- bby yg lahir siang , kurang berjaga malam.
X benar...Maher sgt berjaga malam & lebih sket bertuahnya waktu mlm.

Penat jaga bby kecik..x cukop tido..korang pon rasa kan..mmg rasa 4 org ni dah cukopler. Rasa dah terlupa plak yg dolu 3 org tu berjaga mlm ke tak ekkk..mmg lupa..tu la..lupa2 ni yg boleh tetiba tambah lg sorang tahun-tahun akan dtg.

Ok kene pikir ni perancang keluarga apa nk di ambil....

Update sket @ 10am:

Mlm td surprisingly Maher tido.straight 5 hrs dr 12am till 5am. Wahh good progress..harap2 berterusan. Aku yg terjaga sbb Muaz yg terjaga dan meraung nak susu. Lps tu dok godek2 Maher takmo bgn gak, so aku perah susu sbb Boop dah full giler. Lps perah baru le Maher bgn & nak nyusu.
Published with Blogger-droid v1.6.6

9 comments:

aida said... Reply To This Comment

disebabkan kau mengalami kes kesuburan melampau macam aku. aku cadangkan kau makan pil norriday.

IUD bagi aku tak jalan, aku ngandung fateh ngan IUD still intact.. muehehe

Farra said... Reply To This Comment

Aida, aku terfikir amik IUD sbb lg senang kot ek? Pil ni takut plak terlupaaa..tp cam ngeri lak iud tu, aku dh tgk kat youtube

aida said... Reply To This Comment

ish idok ler menakutkan berIUD.. kau bersalin 4 orang orait jer.. cuba tanya smah nye experience berIUD.

aku pun OK jer, dulu takut kemain nak IUD

sikulat said... Reply To This Comment

ooh.. IUD mmg senang tayah pk dan kena beringat setiap hari.. muekekekke ((tapi kalau nak terjadi yg % minoriti cam aida.. idak le daku dpt menghalangnye)) . So far.. kitenye IUD dengan jayanya menjalan fungsi spt dikehendaki. :P

kalau beranak 4 kali boleh.. takkan IUD pasang seminit nak takot.. wehehehhe

Farra said... Reply To This Comment

Semah, ooo ok..konfiden sket nk wat...mau di survey pulak harganyaa ::)

LiFe KaMi said... Reply To This Comment

mmg letih tak lena tido dibuatnya mau plak esok keja..huhu

sedap nama anak, jarang orang pakai nama tu,sweet baby..:)

LiFe KaMi said... Reply To This Comment

mmg letih tak lena tido dibuatnya mau plak esok keja..huhu

sedap nama anak, jarang orang pakai nama tu,sweet baby..:)

ARNA said... Reply To This Comment

Saya bg baby tido siang kejap2 jer. Jadinya, mlm dia akn tidur lena

Farra said... Reply To This Comment

Cemana arna wat ek? Sy goyang2 pon die nk zzz gakkk
Aiyooo
Mlm td die jaga dr 9mlm - 3am