Tuesday, January 18, 2011

Happy 8th anniversary!

Our 3rd anniversary , hanya jejalan gi Sogo and no special entry.

Our 4th anniversary, langsung tada entry & tiada catatan in blog. Hanya ucapan shj. erk, konfius pulak.

Our 5th anniversary, tatau sambut cemana jugak sbb dlm entry ni hanya ada gambar.

Our 6th anniversary celebrated with a homemade, Choc Chip Chhesecake & lunch treat @ Restoran Umah Thai. Baca sini.

Then, 7th anniversary celebrated again with Choc Chip Cheesecake & lunch treat @ Restoran Thai Basil. Baca sini.

Sib baik 8th anniversary ni aku dah tukar menu, keknya Oreo Cheese Cake eheh. Nak lunch mana? ntah tatau lg.

Semoga keluarga yang kami dibina ini berkekalan hendaknya dan terus dilimpahi keberkatan, keimanan dan kebahagiaan selamanya. Aminnn..I Luv u my darling hubby and my all kids ;)

7 comments:

aida said... Reply To This Comment

selamat ulang tahun ke 8 farra! wah tak sangka dah 8 tahun aku pergi kenduri kahwin kau

Tyha said... Reply To This Comment

Happy 8 anniversary...me coming soon...;)

mila.ibunajihah said... Reply To This Comment

happy 8th anniversary farra..saya doakan moga kekal bahagia hingga akhir hayat..amin. makin rajin mak yong masak ye..makin lebat resepi kat blog ni..hehe

Farra said... Reply To This Comment

Aida, tq..ko ni advance! 4 dah anak! eheheh

K.Tyha, tq sista...nak dkt ke tarikh ngan kami??

Mila,tq..amin for ur prayer ;), erk..start today dah taleh resipi lebat2 ehhe

Sharinginfoz said... Reply To This Comment

kejap aja masa berlalu kan, dah 8 tahun, semoga lagi erat hubungan

nini ismail said... Reply To This Comment

congratulations... hope for many many more happy years together....amin.

Farra said... Reply To This Comment

Nik, tq tq kejap jek rasanya, owh makin tua pon ada :p

Nin, aminnn..tq for your prayer