Monday, January 17, 2011

About Bread Maker

Memang la nak BM Morphy Richard, takpon Kenwood, tp nak Kenwood BM450, takmo BM250. Banyak songeh kan?

Tapi bila baca review bloggers. Ramai je guna BM jenama Tesco. Harga less RM300. Paling murah di pasaran!

Haruskah????

Antara reviewnya :
Pagi tadi aku terjatuh terduduk kat umah before gi keje. Alhamdulillah I'm OK, selamat drive ke pejabat. Cuma aku dah call gynea nak jumpa die 2pm ni nk cek kandunganku ok ke tak. Kalau tak, appointmentnyer esok. 12 more days to go.

6 comments:

Hany FF said... Reply To This Comment

Farrah, apa beza bm tesco and kenwood bm250?

Farra said... Reply To This Comment

Hany, yg obvious kenwood make 3 diff weight, tp tesco 2 jek, yg lain ntah ler...kene baca kat website produk infonya

aida said... Reply To This Comment

Bm argos pun ramai ckp bagus

Farra said... Reply To This Comment

Aida, telan air liur je tgk, kat mesia tade..x byk choice

p!nkerton said... Reply To This Comment

adoi kak, mcm mana boleh jatuh tu? hopefully tak kuat sgt jatuhnya. take care yea, dah tak lama lagi tu :)

Farra said... Reply To This Comment

Fatih, dh cek bby ok alhamdulillah..maknye luka sket kat tumit & sakit pinggul, esok & wed mc la rehat