Thursday, November 11, 2010

Pening nak bersalin kat mana!

Baru je call Pusrawi. Katanya Doc Marsita will no longer serve there! Aku dah pening..pening..nak bersalin kek mano ni?

Ok kat Pusrawi ada Doc Habibah & Doc Asmah. Sapa pernah bersalin ngan depa?

Even lom finalized, aku set je appointment next week ngan Doc Asmah hari Selasa. Kalau tak jadi aku cancel balik. Selasa half day dah ada 20 patients! Isnin dah ada 30 patients!

Ramainyer nak beranakkkk....ehehheh

6 comments:

afi said... Reply To This Comment

farra! kebetulan my youngest baru deliver dgn dr habibah. she's ok! semoga Allah mudahkan pemilihan ya.

Shaza Shamsuddin said... Reply To This Comment

Salam. Saya sekarang buat check-up di Columbia Asia Puchong dengan Dr Raja Juhaidah. Baik orangnya, rajin layan soklan, and the best part, dia pro Breastfeeding. ;)
Dan paling bess, apmt tak perlu melangut lama kat spital. Baca banyak review baik-baik dari mommies yang penah deliver dengan dia. ;)

miralatiff said... Reply To This Comment

Salam Farah...I was blog-hopping and stumbled to ur blog..Eh you pon deliver your first baby dgn Doc Marsita ker? Confirm die dah tak serve dekat Pusrawi?

Tyha said... Reply To This Comment

X de pengalaman appointment dgn gyne,nak beranak pi terus je sepital kerajaan...hehehehe.Check-up pon kat UIA je.

Farra said... Reply To This Comment

afi, oo ye ke...tq for sharing

shaza, puchong sgt jauh dr opis@bangsar dan umahku@kepong

mira, tak penah bersalin ngan doc marsita..baca my review before disini: http://dmnfarra.blogspot.com/2010/09/pengalam-bersalin-di-hospital-swasta.html

k.tyha, mak saya mmg dah kata " apa susah!bersalin je kat spital slayang, dekat umah! " adoii..ku tak sanggup :p

Tyha said... Reply To This Comment

Farra..kalau rasa nak ke hospital kerajaan...better ke hospital sungai buloh (ni dia x bagi hubby masuk masa bersalin) or HKL @ hospital lainlah senang cerita...selayang terlalu ramai pelatih dan sangat sibuk...sekian...;)Cukuplah 2 kali pengalamanku di Selayang...memang akan sentiasa kuingat!Anyway...lain org lain pengalaman mengikut penerimaan dan keadaan masing2