Monday, October 11, 2010

Triple 10 with triple special menu

Activity Hari Ahad sempena tarikh yg istimewa : 10.10.10 . Triple Ten with Tripe Menu

1) Mee Udang ( recipe will be updated later)

2) Steamed Cupcakes ( instant recipe will be updated later)

3) Cream Caramel ( recipe here) tapi hak ni aku tambah Whipping cream sket sbb ada lebih, takmo membazir.

Layannnnn

1st time buat cupcakes yg dikukus. Hasilnyer gebu gak. Cuma ada few biji yg kene ayor even aku dah tutup penutup pengukus dgn kain. Sesapa leh tolong taks? Owh kukus lg kejap dr bakar, so jimat bil utiliti :p

Dah siap deko ngan Choc Ganache sbb tak berapa suke buttercream. Kids sungguh-sunguh makan. Ayoyo, seb baik ada lg baki nak bawa ke opis sbb kami wat jamuan post-syawal.

Mee Udang- 1st time buat, mmg terangkat. I likeeee, pasti buat lg!

Last skali gambo ladies gathering X-MMU @ The Seoul pada 8 Oct 2010 sempena Safurah mau terbang ke NZ. I like ladiesss :) Nanti kite buat lg ok?

Gambar blur. Gambar tak blur kat FB semah okay :)

7 comments:

Tyha said... Reply To This Comment

Sedapnya mee udang...akak dah pernah buat...tapi x boleh buat selalu...kesian kat Naufal sebab dia alergic udang!

Farra said... Reply To This Comment

Kak Tyha, yer la mee udang sgt sedap!alahai sian naufal

puterikiut said... Reply To This Comment

farra..ajarkan mcm mana nak buat choc ganache tu? harus ku cuba...

myjuliana said... Reply To This Comment

farrah, mee udang ko nampak sgt yummylycious! share recipe okay? chot tanya, tu mee udang ke udang mee? :)

Farra said... Reply To This Comment

k.nita, boleh nnti sy share resipi choc ganache

juli, for me namanya mee udang, for deman udang mee la kot hahah sbb die taruk lg byk udang :p mmg terhangkut anak tekak ekekke :p

aida said... Reply To This Comment

ha camne buat choc ganache

Farra said... Reply To This Comment

aida~ ok nnti aku citer la