Saturday, October 30, 2010

Terjahan ke Mydear warehouse sales!

Tanpa disangka-sangka aku dah terjah ke mydear warehouse sales lunch semalam! wohooo. Sib baik aku bawa kete Kelisa jek, kalau bawa Exora maunya aku hangkut lg byk barang! ngeee

moh layan apa aku beli! Korang leh compare harga kat website die ok?
Stroller Blue RM149. Original RM199.90. Asalnya nak beli buggy tp rupanya buggy ni taleh adjust posisi, so tak jadi beli. Btw, buggy tu dr RM359, jadi RM240 jek.

Tricycle RM82, original RM109.90

2 in 1 head cushion RM24 ( ori RM39.90) utk new baby and Fan lekat kat stroller RM15 (Original RM19.90)

Baby bootie RM20 ( yg ni kehendak sungguh :p)

Utk new baby gak: Baby Tight RM10 each.

Baju baby gals sume gile cantik, aduhai terjebak jua membeli 2 rompers cute ini utk dihadiahkan ke opismate ku :). RM10 each, jenama Carter's

Mmg aku rasa tak sesuai bawak kekanak gi sini sbb ruangna tak luas. Panas lak tu. Sib baik aku gi ngan kawan aku sorang je. Kami berdua mak buyong. So mamat india mydear yg kene buli ngan aku, hangkut barang sampai masuk bonet kereta. Aish sakit pinggang gak shopping ni eheh :p

Tak sabo den ni nak guna Stroller ngan Fan klip tu utk dibawa ke Genting! hoyehhh. Already booked Deluxe Room @ 1st world hotel for rm135! syoknyer holidayyy .ngeeeeee. Sape nak ikut? jom jom eheheh

Pendek kata kan Mydear warehouse sales ni mmg sgt berbaloi terutama yg nak dapat anak pertama, mmg berbaloi2. Aku ni mmg terpikat gak ngan barang yg aku tak penah ada mcm baby carrier. Tapi tak beli la rasa tak berbaloi, selama ni anak dah 3 org pon ok ajek ehehe. So total damage at my dear RM330. ok la kan for all the above items ..i likeeee

9 comments:

laydida said... Reply To This Comment

warne stroller merahnye mak ngah!

hmm..tgh mencarik car seat nih. tapi nak meredah umat kat tpt tu..alahai tak sanggupnyer..

puterikiut said... Reply To This Comment

ya betul mmg berbaloi..tp selalunya kalau pegi situ ada je terbeli yg tkde dlm list hehehe

y@tipruzz said... Reply To This Comment

huda - car seat byk choice, kitorang pon dulu beli kat mydear. booster utk kids pon ade.

farra - ala fan ko cantik..aku nyer plain orange je beli kat manjaku. fan firas dah patah satu sayap..beli kt mydear gak tu dulu hehe

Farra said... Reply To This Comment

dali: kaminyer warna biru, tu pic dr website
care seat pon murah, sib baik baru beli last month pre-loved car seat rm80, jenama britax :)

k.nita: sib baik i tak beli brf tade dlm list, tp kwn sy terbeli gak like set kiut2 pinggan mangkuk kids
jgn bawak duit byk sgt supaya shopping terhad :p

yati: mmg byk giler choicela..berbaloi2 huhu..ni 1st time ada clip fan!

CT said... Reply To This Comment

wohohohoho....berjaya gak terjah ek..if i was at home masa tu, leh ajak awak datang.. within 5 minutes drive je from warehse tu...

mmg x sesuaiii bawak anak2....and weekends mmg selalunye ramai..

kitorang selalu gi 6pm above sbb kurang ramai...:)

kak ct mmg ada brg nak beli..tp next time bila kitorang dah move back to puchong...hihihihi

and yes berbaloiiiiii sangat!!!!!!!!

Farra said... Reply To This Comment

kct, kalau g 6pm mmg bagus..sure tak byk beli benda not in the lists sbb time pendek, kui 7pm die dah tutop kodai

CT said... Reply To This Comment

ha ah...die close at 7.00PM...tp selalunye lajak2..:)

Mummy Zara Sofea said... Reply To This Comment

betul2 ..really worth it..sy everytime ade, msti pgi..esp 2nd preggy nie, bli tuk bb...huhu

btw slm kenal..

Farra said... Reply To This Comment

mommy zara, ni preggy no 4 pon taleh tahan, terjebak jue! ekekke :)