Monday, August 16, 2010

Dapur sudah berasap!

Mini home improvement project finally over at 5pm yesterday ( Sunday). But on Saturday, dapurku dah mula berasap semula. Tak tahan la nak sangat memasak!

So jadilah lauk pembukak Iftar Ramdhan 2010 as below:

Terubuk Bakar , my favorite fish! ( ekceli tak bakar sangat, nak cepat letak je atas non stick frying pan dan letak beberapa titik minyak)

Daging Black Pepper. Kekanak 3 org tu suka, sib baik ler.

Ada jua Sambal belacan dan Taugeh Kasar. Pelam tu pulak ergh masam! Dah silap beli daa

Ni la wajah ovenku yg dibaiki dulu..payah gak nak baiki sbb gedabak sangat..nak bawak kuar masuk dr kabinet pon payah

Alhamdulillah finally terjual gak baki ESOS aku yg aku Q selama seminggu pada harga 3.40 last Fri! Baru cek emailnyer today

4 comments:

Tyha said... Reply To This Comment

Daging black paper ni mcm senang je nak buatkan...selalu tengok org buat...tapi akak x pernah try....sebab alergic lada hitam.

mila.ibunajihah said... Reply To This Comment

Nampak syedap arr... nak daging black pepper tu sykett.. =)
seronok farra dapat mengasapkan dapur ekk.. kemana lagi ibu-ibu ni kalau tak ke dapur demi keluarga kan.

y@tipruzz said... Reply To This Comment

apsal aku x dpt pon email dr itrade?
aku jual friday gak...tgk dlm client report tu ader terjual huhu

Farra said... Reply To This Comment

kak tyha, nape allergic? sy hantu lada hitam, tak kira waktu pantang or not..panasss berkipas2 ehehhe
mila, sonok sgt dpt mengotorkan kembali dapur ngan minyak2 ekekke :p
yati, tatau mu...aku dlm order status dah hilang terus..tetiba dpt email kata matched wahhh suke3