Thursday, July 29, 2010

Quick updates

Meh update seringkas mungkin:
  • Selasa lepas dah dapat Candle + Edible Image Yati ( tq mama Idlan) belikan for Birthday Cake Muaz next week. Now Mama tengah fikir nak wat kek ape...any idea?
  • Malam Rabu till Rabu- Muaz langsung tak tido malam dan amuk sampai ke pagi! Tatau apa yg tak kena. 1st time jadi gini. Bila pagi dah elok plak..siap main-main. Kami pon gi jumpa doktor, doktor kata tade apa2. Demam tade, flu tade. Muaz sengih aje. Otw balik umah dia makan biskut Tiger dan tetiba Mama dengar org berdengkur! Ruapnya die dah berdengkur sambil makan biskut Tiger. Comot mulutnya. Siang tu pon Mama EL sebab kepala pening sgt sbb tak tido. Kalau drive ke opis pon sgt merbahaya. So Mama dan Muaz terbongkang je kat umah. Mama masak pon tidak, beli jek. Bila dinner baru Masak
  • Khamis - Hari ini Mama bawa bekal Nasi berlaukkan Ayam masak merah dan ikan bilis goreng. Jimat kan? kuikui :p Eckceli mama suka bawa bekal tapi Microwave kat sini dah rosak! So pagi td panaskan kat umah dan makan kat opis jam 9.30am eheh awalkan? Td lunch mkn burger dan roti Boom! Mlm ni sudah teringin sama Mr Yong Tau Fu. huhu
Order utk Kek Lapis ngan Biskut Raya dah tutop yer! Mmg awal tutop sbb byk lg koje ni..nak cari bahan-bahan, nak buat, nak bakar, nak pack. Bunyinya cam aku yg wat plak kan? Aku hanya tukang makang dan tukang jual je kengkawan. Tapi aku dah reserve extra Kek Lapis Cadbury. Sbb ni paling sodap dan meletops! Sapa nak lg boleh je roger ok!

4 comments:

matasipit said... Reply To This Comment

nak kek itu bolehh>?? pleaseeeee

Farra said... Reply To This Comment

kak nini, kek lapis cadburry ok? 1 for you..i note ur order tq

ShaFiAti said... Reply To This Comment

reserve kat akak satu kek lapis cadbury bleh?

Farra said... Reply To This Comment

ok kak su..noted