Monday, July 5, 2010

Mari pilih Diaper Beg!

Mommies, I need your vote for my Diaper Beg yg harus dibeli? Ini kerana Muaz dah minum susu formula, so we have to buy a Diaper beg kerana kami mau ke Pulau Tioman hujung minggu depan!! yihhaaaa

Jumpa kat blog ni , memacam Diaper Beg yg ada. Yg ni aku dah shortlist kan:

Red
RM50 including postage



Brown flowery
RM50 including postage

Grey
RM65 including postage

16 comments:

zaridz said... Reply To This Comment

zarid suka yg third one, color grey. my new fav color.

Hanis said... Reply To This Comment

owh i like yg brown bunga2x ituuu...

hemm...apakah kegunaan diaper bag ni fara?Sungguh daku tak tau...


bhgian dalam dia ada byk compartment ek?

p!nkerton said... Reply To This Comment

aisehh tersuka pulak tgk yg no2 tu :D

Farra said... Reply To This Comment

zarid, i like that grey too! cuma ia mahai sket hehe

hanis, yep dlm tu ada thermos holder, so leh bawa thermos, kalis air, leh taruk diapers, baju etc

fatih, lawa gak ek flowery tu, dah la murah sket hihi

Ealyie said... Reply To This Comment

2nd one!!!!

Anonymous said... Reply To This Comment

i vote for brown bunga2 sbb material dia lentur. yg lain mcm keras. lawa bunga2, sesuai utk dibawa oleh ibu2..

- julie

Noor Amalia Abdullah said... Reply To This Comment

Kak Fara, cuba tengok site ni. http://luvablekids.blogspot.com/

Mama_Fatin said... Reply To This Comment

munge2 tu shantek..ingat nak beli gak..tapi bebudak ni dah besau ..malas plak..ganti jek ngan handbag besau gajah

tinidewi said... Reply To This Comment

yg grey. stylo sikit :-)

Farra said... Reply To This Comment

aduih..dh feningggg2 lalat :p

LiTtLe^m3 said... Reply To This Comment

walaupun saya tiada baby tapi saya rasalah yg warna kelabu no.3 tu cantik.. akak bleh bawak abg dmn pun boleh.. very the unisex.

-Pruzz- said... Reply To This Comment

Diaper beg ni keperluan atau kehendak? hehehe
Frankly rasanya diaper beg kurg praktikal sbb limited space..baik pakai je mana2 bag pack sedia ada atau beg laptop..leh sumbat pampers, baju salin, susu, thermos, botol air, makanan, etc..mcm2 ada

Farra said... Reply To This Comment

Pruz, ianya keperluan sbb aku tade diaper beg..nama je diaper beg, yg di cari ialah beg yg ada ruang boleh taruk thermos, so thermos tak terbalik..kalau beg pack susah nak letak thermos..btw, bag pack kami sume logo tm ( utk bawa lappy)..we don't hv beg pack

bila ianya keperluan, tanyer balik, nk go extra or not? jawapnya No! so beli la beg brown tu sbb rege die RM50 keh keh..esok sampai kot..yg RM65 tu dh tak jd frugal :p

eLLe said... Reply To This Comment

farra, kite ada the 1st one,kire dah x praktikal skrg ni sbb barang2 dhia dah byk siap bwk makanan, beg tu kecik,so better beli besau skit...yg 3rd punye member ada pakai n the size is reasonable la nak bawak byk2 barang skit...yg 2nd tu size die kecik ke? lawa tp kecik sgt x praktikal jugak...

Farra said... Reply To This Comment

shell, tatau la sizenyer cemana sbb tgk online jek ..

Ummu Auni Afif said... Reply To This Comment

aku vote no 2