Wednesday, July 7, 2010

Bio-Oil

Tetiba rasa nak mengomel di waktu malam begini. Aku dah mula menggunakan Bio-Oil hari ini. Tak sangka pulak, stok dolu masa mengandungkan Muaz masih ada. So guna je la. Jangan membazir.

Compared to lotion ( like cocoa butter / Johnson) , kulit perutku akan jadi gatal-gatal. So for me, Bio-Oil is still the best! Baunya juga agak harum.


You all cemana plak?

11 comments:

y@tipruzz said... Reply To This Comment

dah beli bulan lepas kot...tp baru pakai 2-3x kes malas uhuhu. Kali ni aku takde gatal2 lg tang perut....

p!nkerton said... Reply To This Comment

saya pun prefer bio oil compared to cocoa butter. time pregnant aritu berbotol2 jugak la pakai, sebbaik berkesan, takde strechmark langsung hihi :D

Ina Hashim said... Reply To This Comment

salam ziarah

akak pun tgh pakai bio oil ni skrg..mmg besttttttttttt

ummi said... Reply To This Comment

uhh... dah terlewat. zaman pgnt first time tahun 2000, tatau kewujudan bio oil ni. stretch mark ku ini dah jd life sentence hu hu

ummi said... Reply To This Comment

uhh... dah terlewat. zaman pgnt first time tahun 2000, tatau kewujudan bio oil ni. stretch mark ku ini dah jd life sentence hu hu

Farra said... Reply To This Comment

yati, sah2 la ko kurus so tak gatal2 hihi

fatih, mai haii berbotol2? patut le tade strectmarks, aka byk je ..pakai ni sbb nk elak gatal2 sbb akanyer simptom preggy mmg gatal terukk

kak ina, mmg bestt wangiii hihi

kak tie, sy pon byk ler strect marks, sbb masa anak no 1 tak pakai pongg, kurang ilmu..takpe it's a prove yg kite pernah mengandung ekekek :p

Mila_ibu najihah said... Reply To This Comment

saya akan gunakan untuk second baby nanti...ekeke..(blum preggy lagi).

Farra said... Reply To This Comment

mila, sila2..eh macam kite ni jurucakap bio - oil plak ehehe :p

kak mas said... Reply To This Comment

kepingin nk sapu bio oil kat perut buncit lg... bila la agknya.. :D

Ummu Auni Afif said... Reply To This Comment

ai dah tak pakai minyak2 ni. tak kuasa ai :P

Farra said... Reply To This Comment

kak mas, kalau kepingin soh la cik abe beli satu botol hehe

aini, ha elok la ko..byk duit ko boleh save, kitowang ni kene beli minyak bio oil la , minyak telon la, minyak angin la..tu lom masuk nona roguy lg ekekek :p