Monday, December 28, 2009

Ikan bakar closing 2009

Alhamdulillah dah selamat menjamu selera buat penutup tahun 2009 kat Ikan Bakar Istana Jln Bellamy lunch siang td ngan Yati, Semah, Zarid, Zu & Ijjah. Ada rezeki lebih sikit saja-saja nak makan jauh sket dr ofis kan kan. So ni gambo cilok dr blog yati :D.


So esok insyallah nak marathon puasa balik yang tergendala last week tu. Esok masuklah hari ke 20 pose ganti. Moga allah permudahkan ...6 hari hutang pose lagi ni.

Jom le buat trip kengkawan oii..lama dah tak dolan2 berkumpulan. Semalam flash back balik citer2 trip kite rasa kelako dan terasa muda! eh ingat sket 2010 ni umo kita mau masuk 30 daa :D

5 comments:

y@tipruzz said... Reply To This Comment

camner ko wat gambar camtuh? edit guna per?

Farra said... Reply To This Comment

guna photoscape..pi d/load yer

eLLe said... Reply To This Comment

alaa jelesnyee x dpt join korang..hehe..

Farra said... Reply To This Comment

insyallah next time pulak tau..jom2 kita pulun pose ganti dulu hehe

eLLe said... Reply To This Comment

kite nak hold kejab puasa ganti ni..susu badan kite dah ar sikit, skrg ni nak puasa dgn laki xde, semua kena uruskan sendiri..hmm, x dapat la kot..nanti letih sgt..