Tuesday, December 29, 2009

Multi purpose hanger part II

Ni la rupanya hanger tu ok. RM25. Postal charges RM7 utk Semenanjung & RM10 utk Sabah/Sarawak.

Kengkawan area pejabat ni boleh mai amik je kat daku ok. Emel dulu/ sms to meet. Kengkawan luar kawasan opis saya boleh emel terus kat kawanku namanya Fairuz , emel: fyzra@yahoo.com . Sms / call 0133473440.

8 comments:

eLLe said... Reply To This Comment

waaa menariknyee..nak nakk..huhu..

Diarihatiku1976 said... Reply To This Comment

akak nakkk... kat ikea ada tapi 29.90 kalo tak silap...

Zuedin said... Reply To This Comment

ku pun dah bli ari tu dari dier.. dah pun selamat menggantung tudung dan tie...suka suka...tersusun je..ooo terima kasih bnyk2 utk ikan bakar ye

Farra said... Reply To This Comment

shell nk? ku simpankan 1

diarihatiku-kene poskan? u emel ok?

zu~u just know my fren ni kan? smalam akak borak2 ngan die

CT said... Reply To This Comment

wah...gitu rupenye menyimpan tudung2 style ni....sebenarnye duk wonder how ppl simpan tudung mcm ni....ehehehe

nanti kak ct kumpul duit lu...*wink*...

oja said... Reply To This Comment

Farra kita nk satu. bila leh kasi.. kita kt menara

Farra said... Reply To This Comment

oja~ ada je hanger nyer ni..boleh mai annexe amik

puterikiut said... Reply To This Comment

farra...akak nak 1 la...