Monday, September 7, 2009

Satu purnama telah berlalu ....

Satu purnama telah berlalu. Hari ini adalah hari ke 32 Mama berpantang. Muhammad Muazku sudah berusia sebulan ;)

Rumahku belum rasa nak raya lagi. Dinding berconteng tidak bercat lagi...langsir belum dicuci lagi..rumah biasa-biasa sahaja. Sib baik Ayah dah belikan Mus'ab baju rayanya semalam. Kasut dia belum beli sebab Ayah kata ramai sangat orang, nak memilih pon payah. Kasut Mawaddah pon belum beli lagi. Kalau kids dah cukup segalanya at least Mama dah bahagia :)

Start hari Sabtu lepas, Mus'ab n Mawaddah dah tido semula ke bilik mereka. Lega rasanya. Kalau tak sesak sungguh 5 org dlm 1 bilik tidur .

10 comments:

Oja said... Reply To This Comment

syoknya dia tidooo...join skali bole? aunti pon ngh ngantuk gilerrr ni

Farra said... Reply To This Comment

oja~tido kejap je tuhhh...mlm yg dia tido lama :)

ShaFiAti said... Reply To This Comment

bagus muhammad tido lame mlm2 yer..senang mama die nak rehat or wat bisnes lain..hehe..akak pun lom beli kasut raya anak2 lagik..tgk la next weekend..tudung raye pun lom beli lagik..tapi baju sume insyaAllah dah ready..hopefully tailor dpt siapkan as scheduled..:)

Farra said... Reply To This Comment

k.su~itulah...sy la ni siang dh kureng tidur sbb mlm cukup tido..tp siang muhammad suka berdukung aaa...ltey gak tuh...

`Ain said... Reply To This Comment

dah 2 kali dtg tak dpt dokong muhammad-tido ajer.td dah pg beli kasut abir ,aufa kat JJ, aduhai 50%discount okay.

Puan Hanis said... Reply To This Comment

tido senyum ke tu muhammad?Hehehe

Tyha said... Reply To This Comment

Comelnya bb tidokan...sangat tenang.Me kasut pon x beli lagi...baju t-shirt pon x beli lagi.

Farra...nak lari tajuk sikit..kedai jual kain tudung DIY tu selain peopel textile ada kat mana?

Farra said... Reply To This Comment

k.ain~jelesnyerrr

hanis~ dia salu sengih sendiri hehe

k.tyha~beli la kat jakel...sgt murah dan byk sangat pilihan..sy punya dh byk koleksi kain jakel pon

Tyha said... Reply To This Comment

Tulah farra....akak balik hari tu singgah JAKEL Segamat...sangt sakit hati...kain tudung DIY tu semua derang masuk stor....nak bagi ruang untuk kain pasang.Siap promote belilah tudung ARIANI cantik2.Bukan x nak beli tapi rasa sedap pakai yang tempah...leh ejas labuh dan buat belah...;).Nak gi JAKEL K.L memang x sempatlah.

Farra said... Reply To This Comment

alahai siannyer u kak..kalau beli tudung ariani tu mahal sgt...