Saturday, August 8, 2009

Terima kasih dan pulang ke rumah..

Terima kasih kepada semua yang mengucapkan tahniah dan berdoa kepada Farrah dan anak kami, Muhammad.

Terima kasih kepada Dr Idora dan bidan-bidan di labor room Hospital Pantai yang membantu Farrah melahirkan Muhammad secara normal.

Terima kasih kepada Dr Azam, Muhammad's pediatrician.

Terima kasih kepada kakitangan Hospital Pantai yang bertugas di wad pediatrician tingkat 2 dan tingkat 4 semasa Farrah dan Muhammad berada disana kerana memberikan perkhidmatan yang amat baik.

Dan tak lupa terima kasih kepada syarikat yang memberi benefit maternity yang amat bagus kepada Farrah. "Saya Sayang T*" :)

Alhamdulillah, Farrah dan Muhammad sihat. Hari ini dapat pulang ke rumah. Abg Mus'ab and Kak Mawaddah was so happy to see their new sibling and also to see mom again.

-Diman

Gambar terbaru Muhammad pada hari kedua:


6 comments:

sikulat said... Reply To This Comment

ok tak Dr. Azam tuh ?

Nur Aini said... Reply To This Comment

hye kak farah...aini here..dh selamat pun..semoga kak farah sihat cpt ye..leh link kite..nk share parenthood dgn kak farah..

oja said... Reply To This Comment

Alhamdulillah semenya selamat...apa nama penuhnya?

Anonymous said... Reply To This Comment

Alhamdulillah dah selamat. Tahniah!!! Selamat berpantang :D

nurulqz said... Reply To This Comment

Congrats farra... so precious kan?

Farra said... Reply To This Comment

semah~ok je dr azam tu

to others~tqvm..nanti kita update nama penuh dia ok...