Friday, August 7, 2009

Ahli baru..


Alhamdulillah Farrah telah selamat melahirkan bayi lelaki pada 6/8/09 jam 11:36 mlm secara normal. Bayi seberat 3.3kg. Alhamdulillah kedua-dua ibu dan bayi dalam keadaan sihat.

Ahlan wa sahlan, ahli baru dalam keluarga kami. Mudah-mudahan menjadi anak yang soleh yang menegakkan agama dan penyelamat ibu dan ayah di Akhirat kelak. Amin.

(ps: setakat ini nama bayi bermula dengan Muhammad. Tapi penyudah nama masih dalam pertimbangan kerana ada beberapa cadangan :)

14 comments:

ShaFiAti said... Reply To This Comment

congrats farra n family..take care to both of u.. :)

LiTtLe m3 said... Reply To This Comment

wah... budak kuat makan donut ni dah keluar dah dia.... comelnya...... tahniah kak :)

Ummu Auni Afif said... Reply To This Comment

wah wah, tahniah, aku baru ingat farra yang update, nyeh nyeh

sikulat said... Reply To This Comment

comel comel...

iras iras Mawaddah.. mate sepet (ke smbb sbb baru melihat dunia ek ?)pastu cam dman aje rambut die.. hehehe.. kerinting ke ?

hihi.. papepun.. ahlan wasahlan ya Muhammad.. !

Oja said... Reply To This Comment

tahniah...comelnyaa

CT said... Reply To This Comment

tahniah farra....do take care yaaaa

p!nkerton said... Reply To This Comment

congrats kak farra & family! :)

`Ain said... Reply To This Comment

congrats sis
macam muka musab kecik2 tapi kerinting ke?huhu..ada gang abir..

cik mas said... Reply To This Comment

alhamdulillah.. syukuuur.. smoga ibu dan baby sihat.. :)

Mommy said... Reply To This Comment

Salam. Congrats to all. Cute nya baby baru ni.....Kami tak dapat nak visit lagi.... wabak Chicken Pox melanda umah kami... take care!!

myza said... Reply To This Comment

happy birthday to muhammad :). congrats farra for the new born baby. selamat berpantang.

Puan Hanis said... Reply To This Comment

wahhhh....akhirnyaaaa!
Alhamdulillah...congrats to farra n husband.
Selamat berpantang ye!

Farra said... Reply To This Comment

tq sumeeeee ;)

rumet said... Reply To This Comment

congrats to farrah and deman! selamat berpantang :)