Wednesday, August 12, 2009

Set bersalin kali ini...

Set Bersalin yang aku gunakan kali ini ialah:

  1. Set Bersalin HPA
  2. Tablet Ikan Haruan beli Online.
Hari ni hari ke - 6 berpantang, dah terasa rimas untuk berbengkung siang & malam dan bertungku pagi dan petang. Tapi dek diingatkan nak slim ( poyoo habeh ) raya tahun ini, ku teruskan jua usaha ini. Hehe :D

Boleh tak kurus tanpa bengkung dan bertungku bagi kes org mempunyai lemak sederhana dalam badan?

7 comments:

ummi said... Reply To This Comment

kurus buleh kalau jaga makan. tp perut tak kempis.. believe me

Farra said... Reply To This Comment

ktie~OoOo....so kene gak bengkung aa kalau nak pakai kebaya semula :D

`Ain said... Reply To This Comment

saya ank no 1 dan 2 je bengkung siap mlm sampai 44 hari, sbb pantang kat rumah mama.anak 3, 2 wks aje, then pakai girdle and corset aje!mmg kurus, tp buncit- effect tak sama mcm pakai bengkung.so, rajinla la berbengkung ye..

ummi said... Reply To This Comment

ha tu kan ada org sokong akak. ni nak cari bengkung moden ni. nak pakai pegi ofis jugak. buncitnya perut ku.. isk..

eLLe said... Reply To This Comment

farra, set bersalin HPA ok?

Ummu Auni Afif said... Reply To This Comment

hohhum...aku tak boleh berbengkung, kulit jadi melecet. sedih

Farra said... Reply To This Comment

shell~ok, aku pon guna pati losyen halia yang panas tu sebelum pakai bengkung

eni~aku ada gatal sket2 gak agaknya kulit nak mengecut, sib baik ada bio oil :D