Wednesday, July 22, 2009

July babies in a row

;)

2 July 09- Shima, kawan pejabat dapat anak ke- 2, a baby boy. Ingatkan tragedi ikan bakar? Bersalin jam 3.10am.

7 July 09-Hani, dapat anak ke -4, a baby girl. Bersalin jam 12am.

14 July 09- Maisarah, kawan satu pejabat sekarang dah masuk unit lain, dapat anak ke-4, a baby girl. Bersalin jam 1.15am, hanya 1 jam di labor room ;)

22 July 09- Ely, kawan online dr Johor, selamat bersalin dapat anak ke-2, jantina belum pasti, later kita tanyer balik. Bersalin jam 8.10am.

Tahniah to all mommies ;)

Semua bayi-bayi bulan Julai ini kebetulan lahir waktu pagi.. ;) . My lil Muaz ? Julai atau Ogoskah? dengan rasminya semalam dah bagitau Mus'ab dan Mawaddah panggil baby boy ini Muaz...mereka cepat tangkap!

Namun begitu, si Mus'ab kata namanya Ben dan Mawaddah mengaku namanya Gwen! kuatnyer pengaruh kartun ituuuu ...hish....

4 comments:

sikulat said... Reply To This Comment

hermp.. samela.. kat rumah kite pun ada sepasang ben & gwen.. (wpn ika slalu kate.. name die gweng) hihi..

Farra said... Reply To This Comment

semah~ mawaddah pelat jugak...boleh ke dia kata ayahnya tu atok ben! kui kui

Tyha said... Reply To This Comment

Mcm2 eekkkk,akak ni x sabar nak ngandung...x ada rezeki lagi...;)

y@tipruzz said... Reply To This Comment

atok ben?
akakaka klakar bebudak nih :p