Saturday, July 25, 2009

Giveaway kek lapis sarawak oleh Ezreefa

Di petang Sabtu yang hening ni...sambil menunggu cendol dalam periukku sejuk...tetiba terjumpa Blog Ez ini yang sedang menganjurkan Gift Way Kek Lapis. Jadi ku nak join sekali la...memang pantang jumpa kek ni! heheh...caranya senang aje....meh ikut

Terliur kan? aku mmg gitewwww

1. tuLis kat komen nape koruNk nk menang??pastikankomen koruNk akaN terUs Link kat bLog koruNk yerk...
Kerana ibu mengandung sepertiku ni memang cepat terliur dengan makanan-makanan terutamanya makanan yang tidak pandai di masaknya. Jadi, antaranya ialah KEK LAPIS SARAWAK...series suka sangat kek lapis. Nak masak memang tak pandai. Nak belajar pon belum ada semangat. Dulu aku pernah la tempah kek lapis Sarawak dari clientku sendiri, Sis Su.

2.Letakkan pic kek Lapiz yg sedaP ini kt dLm posT koruNk..
Settle...

3.komen kat mana2 posT akuh sekurang-kurangnya 3 komen kat mana2 [Tp kene menTioN kaT shOut box yg koruNk koMen kaT maner k...]
Settle:
doyandoyan
langkawi-oh-langkawi-final-postin
lawak-di-pagi-hari

Tarikh tutup lambat lagi...30 Julai 2009. Nak join ker? meh ler....

2 comments:

eazlye said... Reply To This Comment

oK kaK..hOpe akaK der reZeki yuP...

Farra said... Reply To This Comment

trimas bebanyak...