Friday, July 3, 2009

35 weeks pregnant

Ni ringkasan 35 weeks check up kat klinik:

Berat : 72 k
g (naik 1 kg je dr last month, nasib baik! )
BP: 90/60

Doktor: Kaki bengkak tak?
Mama: Tak
Doktor: Pening-pening tak?
Mama: Tak
Doktor: Tapi hemoglobin dan BP rendah, tak rasa pening?
Mama: Tak sangat..tak layan la doktor. Bagaimana ujian Talasemia doktor?
Doktor: Belum dapat lagi, mungkin lagi 2 minggu
Alhamdulillah setakat ni ku sihat-sihat saje.
Apapon ku sangat terkejut melihat Hemoglobin suamiku, level 15.5. Sangat sihat! Jadi sesuai la ngan diriku yang level 9.9. Alhamdulillah anak sihat. Cuma suamiku, tahap Kolestrol tinggi! Kita jangan masak udang dan sotong la yer bang. Makan ikan saje hehe

Ni aksi baby boy dlm perut. Hehe :D. Tak faham ? abaikan je la


Ku tak boleh aa tgk blog yg ada muffin cenggini..rasa nak buat! Minggu ni nak cari tilam baru yeyeh

Psttt..masa mamam kat Menara tadi dah beli 2 bungkus KURMA :D

2 comments:

tinidewi said... Reply To This Comment

Salam,
Check up dengan doctor zana jugak ker? :-)

Farra said... Reply To This Comment

Dr Zana ler....mana lg kak :D