Monday, June 8, 2009

Mus'ab's Birthday & citer sampingan ;)

Jumaat

Ke Puspakom dulu bawa kereta utk checking scrap. Next week dah bleh book car under Proton Xchange program ( kalau tak bz). 2 brader tegur, eh takkan nak buat scrap, cunted lg kete ni? huhu
Then hantar borang clients di PM Damansara dan terus gerak ke utara. Perjalanan lancar.

Sabtu

Memula ke kenduri Asri di Sg Petani. Kemudian ke kenduri Khairudin di Lunas. Hanya sempat jumpa Husna. Ajon&Huda dah balik. Yang ada persamaan di kedua-dua kenduri, pengantin keluar lambat haha.

Then singgah masjid utk solat dan shopping sket brg nak sambut Birthday Ab. Last sekali amik kek dan terus pulang.

Kek ditempah dr Kak Ana. Sedap...sesapa yang dok sekitar Kulim, silalah order ngan Kak Ana tau. Mus'ab happy btoi ngan Kek Ben 10. Ayah pon interframe sbb Birthday dia 27 Mei lalu. Mama lom sempat beli hadiah..series bzzzzzzzzz. Koleksi Ben 10 Ab sekarang: 2 CD, baju, spender, jam tangan & wallet. Dia ada cakap" Mama, beg Mus'ab pon kene tukar". pandainya...beg tu dah masuk tahun ke-2 guna. Tapi elok lg.

Kak Ana kasi tambahan 4 biji cupcakes...FOC tau :p TQ TQ TQ
Layan je la gambo. Birthday party tangkap muat. Kami ambil kek jam 5pm. Then beli satey, murtabak, popiah grg & air botol kat pasar malam. Sampai umah terus susun semua makanan dan apa lagi...nyanyi & potong kek.

Tak cukup korum...tapi yang ada dah memeriahkan suasana...Tok, Uwan, MakLong Paklong, MakLang PakLang, Mak Ndak, Mak Teh, Makcik Husna, Paksu, Aufa, Abir, Mumtaz, MatZain, Pak Sumi.

Yang tak balik kg hanya Mus'ab punya: MakNgah & PakNgah sekeluarga, PakTam & MakTam sekeluarga ( tgh pantang baby kat bawah tu)

Ahad


Ke Sg Petani semula ziarah anak menakan baru lahir 24 hari ..kami konvoi 2 kereta. Susah nak ingat namanya. Petang gerak dr Kulim lepas Asar dan selepas melalui kesesakan lalulintas, kami selamat sampai jam 12.15am++

Dan hari ini mengikut sistem, saya bercuti. Tapi cuti kukorban demi syarikat. Terasa beban kerja dah semakin bertambah. Ku menabahkan diri....

Teruskan undian anda! SW039 tauuuu..suspen aa..15hb baru nak tutup undian.

6 comments:

laydida said... Reply To This Comment

haha at least korg dapat gak ler jumpa din. segan ler nak tunggu lama2 kat situ. lepas kol 2 kitorg gerak terus..hehe

Farra said... Reply To This Comment

huda~ntah knape le pengantin kuar lambat..tu pon kami tunggu lagi tu, dah la berpeluh yg amat...

CT said... Reply To This Comment

wahhhh jauhnya celebrate birthday...

happy 5 Mus'ab ya..

waaaa farah...tgh top dlm contest tu..mmg tepat pilihan gambar ittew..:) ada can menang ni

Farra said... Reply To This Comment

kct~jauh tuh..gambar dlm skybus ada ong kot...ihiks

Ummu Auni Afif said... Reply To This Comment

awat komen ku pagi tadi tak kluar??? aaaaa

anyway, happy birthday mus'ab, jadi anak yg soleh tau...bestnya parents mus'ab buat kenaduri express, semua tapau pasar malam :P

Farra said... Reply To This Comment

eni~tq..yg penting meriahh..i like la express, otak & badan tak penat ..adhoc jek