Thursday, June 4, 2009

Mus'ab is 5!

Mus'ab kecik-kecik dulu..air liur pon meleleh...tade pulak mama mengidam yg tak dpt masa tu..hehehe

Sekarang...dah nak lawan Mama, nak cuba bawa kete ayah. Mama pon belum prektis lagi bawa kereta ni..berat tauuuu
Muhammad Mus'ab dah 5 tahun hari ni. Semoga jadi anak soleh dan contoh kepada adik-adik. Happy Birthday dear. Kita potong kek hari Sabtu yer. 1st time ni nak sambut birthday Ab kat Kg Kedah. excitednyerrrr :D
  • Name: Muhammad Mus'ab
  • DOB: 4 June 2004
  • TOB: 10.38am
  • Venue: Ampang Puteri Specialist Hospital

5 comments:

~zuraiwan~ said... Reply To This Comment

Selamat hari lahir ...moga jadi anak yang soleh...
~saya dh link n pollow awk..tq

Ummu Auni Afif said... Reply To This Comment

happy birthday sayang!

sabtu ni birthday auni pula :)

Farra said... Reply To This Comment

zura~tq ya

eni~ye la..kan depa beza 2 hari jek :D

y@tipruzz said... Reply To This Comment

epi besday dear! aku igt besday mus'ab ngan auni...sbb tarikh dekat2 hehe

idlan last yr dah potong kek kat kedah..same date ngan tuk dia.

Afidalina Tumian said... Reply To This Comment

hehe beza sungguh mus'ab dulu skang. comel jek. =D bila due farah?