Wednesday, June 10, 2009

Father's Day Contest


Nak join kejap Father's Day Contest anjuran MamaTisya.

So, nak penuhi dulu syarat2nya seperti berikut:

1. Add blog MamaTisya di bloglist anda dan menjadi FOLLOWER MamaTisya serta upload FATHER'S DAY CONTEST as a banner di blog anda.
Done tq :)

2. Buat entry khas ngan tajuk FATHER'S DAY CONTEST & upload gambar anak anda bersama ayah/daddy/bapa/babah/walid/abi/papa masing2. Sertakan perkara2 berikut:
  • Nama ayah & anak
  • Umur anak (tiada had umur )
  • citer la skit psl gmbr yg dipilih dan dh ada plan ke nk celebrates kt mn?(kalo ada, sila nyatakan)
(P/s: hanya 1 gambar shj tp jika anda mempunyai ank lebih dr seorang so bole ltk lebih means kalo ank 2 org so 2gmbr dan seterus...dan bole juga dlm 1 gmbr ngan 2 ank skaligus..cthnye kalo ada bb kembar ke, ada ank 5 ke...camtu la maksudnya)
Done tq. Tgk bawah tu :D

3.Dalam entri itu pastikan anda mention dan link ke MamaTisya
(no link back will be disqualified).
Bila dah siap, tinggalkan komen di entri ini, nanti senang MamaTisya nk view entry korang.
Done tq ;)
Nama ayah : Sudirman Bin Hassan
Nama anak: Muhammad Mus'ab Bin Sudirman

Umur anak: 5 tahun 6 hari

Lokasi gambar dan mengapa ia dipilih: Dalam Kereta Kabel Langkawi , ketinggian tidak pasti. Gambar dipilih kerana Ayah seronok belanja Mus'ab naik Kereta Kabel. Mus'ab suka sangat sebab kali pertama naik. Jadi, dua-dua tersenyum kegumbiraan hehe

Nama ayah : Sudirman Bin Hassan
Nama anak: Nur Mawaddah Binti Sudirman

Umur anak: 3 tahun 2 bulan 20 hari

Lokasi gambar dan mengapa ia dipilih: Atas kolam buaya terbesar di Taman Buaya Langkawi. Maunya Mawaddah tak gerun..sebab tu la Ayah kene dukung walaupun Ayah penat. Tapi Mawaddah ada hati lagi nak tunjuk buaya mana yang dia berkenan tuhhh. Jangan risau ya jika anda berjalan di atas papan tersebut, keadaan masih kukuh. Insyallah tak jatuh kolam buaya :p. Kalau lompat lain ceriterrr

Celebration?

Saya plan nak belikan hadiah dr sini jer ( larat ke nak gi & ntah bila :p) ..then memandangkan perut dah besau, nak celebrate kat rumah je buat la makanan spesel sket ihiks :p

Agak-agak mesti jadi antara peserta akhir ni..sat lg kui 2pm dah nak tutup. Harap penganjur terima yer ;)

No comments: