Monday, May 4, 2009

Syukran for the Award

Ingat artis jek dapat Award. Insan biasa sepertiku pon dapat Award, so layan je laaa. Eh sapa penyampai anugerah ni? Terima Kasih yer..bila award fizikalnyer nak sampai?? heheh


Neno's Award dari Kak Nita dan Cik Mas. Korang berdua ni kan..I dah tak tercatch up ur daily updates..ala-ala realtime KLCI updates pulak hehe.

And here go the rules:
1. Letakkan logo award ini di blog anda.
dah..
2. Anugerahkan award ini kepada 10 Blog yang anda anggap paling berinspirasi dan sangat mesra.
ramai dah dapat..cemana pulak...

3. Pastikan anda menyatakan penghargaan ini melalui “backlink” dengan blog yang anda anggap paling memberikan inspirasi dan mesra dari blog anda

4. Informasikan penerima award mengenai award yang mereka terima dengan menyatakan komen di blog mereka.

5. Berbagi cinta dan sayang untuk penghargaan ini kepada pemberi anugerah ini.
K. Nita~ kenal dr zaman U. suka baca citer tentang anak-anak
Cik Mas~ yang kukenal melalui alam cyber. entah bila nak jumpa, buat open house jgn lupa jemput :p tapi jgn buat open house atas kapal pulak yer

Friendship Award dari Hanis.
Untuk menerima award ni, perlu lakukan seperti syarat-syarat seperti yg berikut:
  1. Letakkan logo award ini di blog anda.

  2. Anugerahkan award ini kepada 10 blog yang anda anggap paling berinspirasi dan sangat mesra.

  3. Pastikan anda menyatakan penghargaan anda melalui 'backlink' blog yang anda anggap paling berinspirasi dan sangat mesra. (wahh..saya tak reti nak buat camna yg ni)

  4. Informasikan penerima award mengenai award yang mereka terima dengan menyatakan komen di blog mereka.

  5. Berbagi cinta dan sayang untuk penghargaan ini kepada pemberi anugerah ini.
Nak bagi Award ni kepada:

No comments: