Tuesday, April 14, 2009

Tag lagi

1) Tag 'My new born baby' from Kak Ct.

Rule #1: Letakkan Gambar Anak yg baru lahir. Gambar kalo boleh mestilah gambar yang masih dalam wad, maknanya gambar anak hari PERTAMA.. so here it goes....

Maaf, gambar Mus'ab 1st day tiada kerana abang tertinggal digicam kami dalam surau dan terus hilang pada hari pertama Mus'ab dilahirkan. Ni pon gambo kecik 2 bulan:

Gambar Mawaddah 1st day pon dah tatau kat folder mana. Tak organize langsung when it comes to those all pics. Ni gambo 2 bulan:Tengok btol-btol..nak dekat sama sket-sket.

Rule #2: Letakkan butir ini :

Nama penuh : Muhammad Mus'ab bin Sudirman
Nama Panggilan : Mus'ab
Jantina : Lelaki
Tarikh Lahir : 4 Jun 2004
Tempat Lahir : Ampang Puteri MC
Berat Lahir : 2.8kg
Cara Kelahiran : Normal

Nama penuh : Nur Mawaddah bin Sudirman
Nama Panggilan : Mawaddah
Jantina : Perempuan
Tarikh Lahir : 20 Mac 2006
Tempat Lahir : Naluri Medical Center
Berat Lahir : 3.2kg
Cara Kelahiran : Normal

Rule #3: apakah harapan korang pada anak ini.. dan korang nak anak ini jadi apa besar nanti... dan KENAPA..?

Besar nanti harapan mama kalian jadi anak soleh dan solehah berguna kepada agama, bangsa dan negara ;) . Kalau boleh Mama nak korang jadi usahawan! jgn makan gaji. Aminnn

So now, the last rule is..ape lagiiiii tag org lain la plak...so nak tag:
Semah
Ijjah
Yati

2) Tag " I Love ur Blog" from Cik Mas . Cik Mas ni i tak pernah jumpa secara 'live' lagi. Dia asyik berlayor jek hehe.

So here's the rule :
1. The winner can put the logo on his/her awesome blog.
2. Link the person you received your award from.
3. Nominate at least 7 other blogs.
4. Put links of those blogs on yours.
5. Leave a message on the blogs of those you’ve nominated!

calon-calonnya adalah.....macam ramai dah dpt tade idea nak tag sape..so tag 2 cukup le:
Zue
Shelly

1 comment:

Hany FF said... Reply To This Comment

farrah, best gak tag ni...kumpul details pasal anak...nak buat gak la. ;)