Wednesday, April 1, 2009

Re-org template 1 Apr 09

Memula tgk Yati tukar template...diikuti K. Nita..then diikuti K. Ct....then saya pon terasa nak tukar template gak ler...

Masa free semalam saya godek-godek template. Kalau dah tade bakat tu memang ada saja yang tak kene pada template. Template warna merah semalam sakit mata kan? Jadi, hari ini sekali lagi sifu Semah memberikan khidmatnya untuk menukar template blogku hehe. Kita belanja Cheese Tart eh? TQVM!

p/s - sama date ngan our company re-org tak? hehe :D

5 comments:

y@tipruzz said... Reply To This Comment

arrr lawa lawa!!!
kena sentuhan sifu jugak kan kan :p

Farra said... Reply To This Comment

mmg aa yati! sentuhan aku boleh layan kat baking baking je kot ahaks! design2 ni mmg faill

eLLe said... Reply To This Comment

mmg cantek..

Farra said... Reply To This Comment

shellll...ape terjadi pd wulannnn?? share laaa

cik mas said... Reply To This Comment

cantik la template farra. gambar2 pun farra edit ke?