Saturday, April 25, 2009

bz jugaks :D

Balik dr Langkawi hari Selasa ..hari yg sama HR panggil sesi temuduga. Sy dah mohon reschedule, tapi depa kata tak boleh. Sampai rumah pon dah jam 2pm. Then mandi, solat dan lunch. Settle sume, nasib baik Abang tolong pandu kereta tolong hantar Mama hantar 3 forms investment clients. Itu amanah , kene settlekan juga. Tak terkejar le untuk sesi temuduga tu, pancit Mama! Pasal sesi temuduga tak kesah le kalau tade rezeki, saja nak mencuba. Hampir habis waktu pejabat pada hari Selasa, HR call semula untuk reschedule on Fri.

Rabu hingga Jumaat, kursus Oren Bijak berjalan seperti biasa. Menarik la! Tajuk kursus: Handling Difficult Customer, its really my area. Yang lagi seronok berkenalan dengan trainer dan peserta-peserta dr pelbagai anak syarikat T*.

Jumaat pagi~ menghadiri sesi temuduga yang sangatlah sempoi dalam bilik Pengurus Besar. Di temuduga oleh 2 Pengurus Besar tanpa kehadiran wakil HR. Temuduga berjalan lancar. Then, ku rushing ke kursus semula sambung lagi belajor. Enjoy..habes kursus menghala ke KLCC appointment ngan kawan lama and of course it's a closed deal! Alhamdulillah ;) Penat sangat tatau nak cakap cemana.

Sabtu~ hantar form yg closed semalam. Hujung minggu ni no appointment at all as I need to settle house chores ; kain berlonggok tak berlipat, umah nak nak kene sapu, itu..ini..biasala. Cam biasa kalau gi KLCC, wajib singgah Kinokuniya! Ini hasilnya:

Tough Times Never Last, But Tough People Do!

Esok aa citer pasal oliday Langkawi occay ;)

2 comments:

rumet said... Reply To This Comment

wah hebat sekarang.. banyak investors :)

nak tanya sikit.. kalau kita dah withdraw epf acc 1 utk invest in public mutual.. next epf withdrawal kalau nak invest masuk ASW atau ASD boleh tak? ke kita kene stick to 1 unit trust account je?

thanks..

Farra said... Reply To This Comment

rumet~ahamdulillah, every month closed new client..boleh to any Unit trust company yang di luluskan oleh KWSP