Wednesday, February 18, 2009

Bila J card day?

Tak pasti akan kebenarannya tapi rasa-rasa cam nak dekat.

Dream is Free. Jadi this is my lists to buy:
  • Kasut preggy
  • Seluar preggy
  • Maternity underwear
  • Nursing b**
  • Tuala mandi ( 2 helai)
  • Baju Lawa / Jalan Mus'ab & Mawaddah ( 2 pasang)
  • Cadar single baru for Mus'ab & Mawaddah
Okla..itu saja list saya. Harap-harapnya la. Lists Abang tatau la..kali ni saya mesti ajak Abang shopping jugak! Yela..tak sampai hati tengok Abang suka pakai baju lama saja, susah sangat nak shopping..alahai.

Barang untuk baby? Awal sangat..lgpon boleh pakai baju abang / kakak dia saja la.

Baju anak-anak memang target nak beli untuk raya. Awal sgt ker? For me tak awal sebab saya bakal berpantang sepanjang bulan Ramadhan. Jadi, kalau tak beli gamaknya budak-budak takkan ada baju raya la. Abang nak beli? tak mungkin terjadi... dia anti shopping. Ihiks

So, bila J Card? Tolong inform saya kalau tau ok?

Citer Handphone ( selingan)
Setelah 3 hari tak dapat membalas sebarang SMS, now I can SMS using my old handphone...Handphone baru yg Abang hadiahkan , sy pulangkan saja kat dia. Stress sangat bila tak dpt berSMS..yelah..kita ni org business byk nak guna SMS In/Out..sorry eh kalau lambat reply email anda!! hehe

3 comments:

`Ain said... Reply To This Comment

rasenya thn lepas, april.nanti akak tya cousin yg HR kat JJ AU2.hmm..nak tunggu J card, lbt lagi. need new shoe nak masuk keje next week.dah eyed 1 shoe camel last week.amat comfortable utk org yg berkaki bunion mcm akak:)harap org tak beli la lg

misz_ranting said... Reply To This Comment

JCard Day kat Midvalley = 24 & 25 Feb 2009

Jusco also tgh ada Baby Fair from 16 Feb to 1 March

Selamat shopping!

Farra said... Reply To This Comment

wah best tuuuu..tq yaaa miszzz