Thursday, September 25, 2008

Raya nak dekat?

Last week buat lagi 2 jenis biskut raya iaitu Biskut Nestum dan Cornflakes Crunchy.  



Alhamdulillah, saya masih berpuasa penuh. Adakah sesuatu telah berlaku? jeng jeng jeng....:p

Oh oh hari saya cuti sbb nak buat kek, tukar duit raya dan hantar borang ke Public Mutual ;) Rumah belum kemas lagi..sabtu ahad ni baru pulun ler gamaknya...tataaaa

6 comments:

zuedin said... Reply To This Comment

ok ok teruskan usaha mengemas pastu bleh ajak kami biler buat open ouse (hahaha muka tak malu).

miss your cheesecake actually. takper2 ada kesempatan nanti ku order jua

eLLe said... Reply To This Comment

waaa still full farra? ada pepe ker? huhuhu..

Farra said... Reply To This Comment

zue~open house AHM nanti kita bawa le CC..you tingin nak CC apa?

shell~harapnya ada apa2la..tawakkal kpd Allah

ummi said... Reply To This Comment

ehem.. puasa penuh? akak pun puasa penuh lagi setakat ni. ye lah, akak bf, mmg logiklah kan. harap2 ada berita gembira yek

rumet said... Reply To This Comment

jeng jeng jeng..
congratulations in advance.

puterikiut said... Reply To This Comment

kalau ada apa2 leh la geng ngan kak nieta.. kak nieta dah lembik nie.. w/pun sepatutnya pose full tp dah bukak 3 hr sbb dehydrate..selamat hari raya :)