Sunday, June 15, 2008

New from NisaStore!

Assalamualaikum

Saham tengah turun ek? Tangan dah gatal nak jual ESOS tapi harga tak menyelerakan langsung!! Sabar sekejap ok! Ayah saya kata nak tunggu Anwar Ib. masuk kabinet dulu baru market stabil ehehe. Apapon, kalau nak beli unit amanah ini memang masa yang sangat sesuai! Dollar cost averaging principle..so apalah yang nak risau sangat. Harga tengah jatuh, kalau beli unit dapat banyak..the golden rule is kumpul unit banyak-banyak.

Nisastore dah ada produk baru. Mengancam! Jom tengok!! Kami ada dua rangkaian produk baru:



Siapa-siapa yang berdekatan tu, just email/buzz my YM! to have a look okeyy ( Saya tengah mencari successor untuk jual T-shirt ni, bukan tak minat jual T-shirt muslimah, tapi nak fokus benda lain & at the same time pemakai T-shirt muslimah ;) )

Birthday celebration Mus'ab belum sempat buat lagi. Sibuk sokmo. Tunggu kejap yer sayang.

Berita ramalan inflasi tahun ini sepatutnya memberi kesedaran untuk kita lebih meyimpan dan berbelanja. Ketahui bagaimana inflasi memberi kesan kepada kuasa membeli.

Syukran!

4 comments:

nasrul said... Reply To This Comment

harap2 ekonomi Malaysia ok = harga minyak turun.. uhu.. mungkin turun mungkin x.

jual t-shirt muslimah? menarik bunyinya. berapa ye average cost klu nak buka kedai jual t-shirt?

tengah kumpul2 duit tapi stil mencari2 bisnes yg sesuai.

Farra said... Reply To This Comment

nasrul, tahun ini dijangka kita menghadapi slow economic

me..hanya reseller t-shirt muslimah..minat buss yer? cari buzz yg memberi solution to public! sure untung habehh

Ummu Auni said... Reply To This Comment

farra, awat cenonet je gambar office attire tu, hehehe...tak puas nak membelek

Farra said... Reply To This Comment

yolah ..nanti aku besarkan :D