Monday, April 7, 2008

Tak jadi buat Fruit Tart

Hajat dihati memang teringin sangat nak mencuba Fruit Tart sejak minggu lepas. Siap hari Sabtu ajak cik Abang temankan saya gi Bagus untuk membeli beberapa alatan TanSeeFong. Sebelum gi Bagus actually saya dah call pejabat TanSeeFong, depa kata boleh dapat barang2 tu kat Bagus Shah Alam. Hampa sangat, barang yang nak dibeli tiada. Yang ada cuma Tart Mould saiz kecil sikit dari yang saya ada sekarang. Cadangnya nak buat hari Ahad, tapi dah sebab penat sangat mengemas aja & membuat kek untuk Aufa, anak buahku, tak jadi la nak buat.
Ada sket gambo sempena Birthday Party Aufa Tasneem ;)

Sonok sakan bebudak ni ;)

The Choc Chip Cheesecake

Anak kesayanganku, Mus'ab dan Mawaddah

Emm..jelesnyer ramai kengkawan dah pi KLIBF..kite lom gi lagi...kot-kot Jumaat baru nak gi..then Ahad ni la kot nak try Fruit Tart.

2 comments:

Tygogal said... Reply To This Comment

See Please Here

`Ain said... Reply To This Comment

jazakillah for the birthday cake!!ada sorang yg tak terliur,abg wady!rugi betul dia ekP