Saturday, August 11, 2007

Telekung for muslimat

Assalamualaikum.
Kerana sambutan yg memberangsangkan tahun lepas, kini ia kembali lagi! Telekung istimewa ini mmg lain dr yg lain. Dibuat dr kain kapas yang berkualiti & anda tidak perlu memakai serkup ketika mendirikan solat. Harga RM60. Terdapat dalam sais S, M, M+,L. Hubungi fara_aiza@yahoo.com.
Ukuran panjang kain : 52cm++. Disertakan tali tambahan, sesuai utntuk ibu-ibu mengandung bila perut dah sarat sgt tu.
Solatlah tanpa perlu memakai serkup.
Parameter ukuran muka lebih kurang :
Saiz S-19cm, M-20cm, M+-21cm, L-22cm.
Saya guna saiz M.

Nota kaki: Resipi butter cream telah sy postkan semalam di SmileyCakes ;) . Hari ini, 27 rejab bersamaan hari Isra' Mikraj, genap 5 tahun perginya arwah abang sy, Fairul Azmi kerahmatullah. Cepat sungguh masa berlalu. Al-fatihah.

7 comments:

eLLe said... Reply To This Comment

farra..kite nak satu..tp x sure size mane sesuai, M okie?? ke L? ko lebih arif kann?? yg penting kite nak satu..

Farra said... Reply To This Comment

wokeh, agaknyer ko saiz M+

Hany FF said... Reply To This Comment

farrah, rindu kat awak. lama tak jumpa kan? telekung tu ada lapik sampai leher tak?

elle, awak tunang dgn orang pasir puteh ek. nanti buleh raya sama2. zainal pun pp gak ;). (kalau korang balik raya sana la)...heheh

p/s: tambah lagi sorg geng raya aku. ;)

Farra said... Reply To This Comment

Hany, lama tak jumpa kan? email pon dh jarang2, telekung ada lapik melebihi leher, kalau nak panjang sampai ke pinggang pon ada, tapi harga lain RM65, utk yg yg camni kene buat special order kat tailor

kaezrin said... Reply To This Comment

sampai bila order nih farra

eLLe said... Reply To This Comment

aah hany, tunang kite org pasir putih..nanti bleh ar beraya same2 =)

syinaz said... Reply To This Comment

as'kum.. saya syinaz.. boleh tak kalo saya nak order telekung ni? nnti saya email.