Tuesday, June 26, 2007

Sejak dpt surat ni asyik balik lewat aje. Kerja banyak sgt. Rasanya dah buat selaju mungkin, tapi rupanya 8.30am sampai 5.30pm ni tak cukup jugak masa. Orang kata macam tak cukup tangan, tp benornya 2 tangan dah cukup. Kalau lebih nanti lagi berlonggok keje, tak terbuat gamaknya :D Semalam keluar pejabat kui 7mlm. Jumaat lepas lagi lewat, kui 8.45pm baru keluar pejabat. Kesian Abang dan anak-anak kene tumpang makan rumah emak. Hihi pandainya Mama ni, kalau lewat je balik terus sms Emak kat belakang rumah nak tumpang makan.

Harga saham masih belum di tahap memuaskan yek. So, sy belum lg jual baki yg ada. Kalau naik lebih sket, barula nk jual, boleh cover modal KC. Harga KC dr TFC Cabinet kami dah dpt, RM8000 termasuk semua aksesori like pull out basket. Tu belum termasuk Hob+Hood. Target nak Rinnai yang harga RM2600 tu with latest tech, inner flame. Target saje buat masa ni, bertulnya lom tau lg :p Kene kira balik bajet. Kat rumah kira bajet lain, seiring plak kat pejabat ni tgh sibuk kira cost projection 2nd half 07. Sebenarnya ni bukan tugas saya, tugas Exec Support yg masih kosong. Sementara nk dpt orang mengisinya, bos minta la sy cover kerja2 Support ni. Itu yg rasa bebanan tugas tu berat. Tapi Abang kata takpe, bos percaya, senang nak naik. Kah kah. Gelak sendiri. Kadang-kadang sy boleh bertenang, tapi ada sampai satu tahap tu, sy meletup juga sendiri. Meletup depan PC. Meletup sebab nk release tension. Senang aje cara sy, menangis sorang-sorang. Bos tak tahu. Kawan rapat je tau. Tapi lepas nagis mmg lega. Kelakar kan? Boleh nangis kejap masa tgh bz buat keje. Haha

Apapun sekarang sy berangan lagi. Bukan heavy duty mixer. Tapi yg ini. Nissan Latio. Tak salahkan? Berangann. Angan-angan. Mmg berbeza dengan angan Abg :p C200. Abang, jgn lupa 190E abang masih kat bengkel.

4 comments:

Fitri & Nazihah said... Reply To This Comment

Hai farah... Busynya dia... Kesian Farah kemalangan hari tue... Teruk ker? Family yang lain ok tak? Sorilah ogy lambat tau coz lame tak buka internet... Bukalah blog ogy kalo nak tau perkembangan terbaru...

ummi said... Reply To This Comment

latio? ari tu nampak kat showroom.. yummy. for now, kena puashati ngan cik VIVA aje lah.

Farra said... Reply To This Comment

ogy, kami semua alhamdulillah selamat, kete ada kat workshop, mmg salu baca blog ogy ;)

k.tie, itu angan aje, buat masa ni kene berpuashati dgnPronton Sagaku ;)

siku|at said... Reply To This Comment

tgk latio dekat midvalley. huih.. kalau tak tukar matrix arituh, sure kitorang order latio dan dan tu gak.. hahahaha