Thursday, June 7, 2007

Fazli's wedding & Cameron Holiday

Saturday till Sunday we were at Tapah attending my cousin's wedding, Fazli & Liza. We stayed at Hotel Utara and occupied 6 rooms. Nikah was held on Stuarday's night while the kenduri is on next day. As promised, I sponsor 1 kek hantaran for Fazli. Click here.Fazli & Liza. Moga berbahgia hingga ke anak cucu. Luv u all!!

After kenduri on Sunday, 4 cars heading towards Cameron for 3 days and 2 nights holidays. We stayed at Carnation Park Apartment at cost of RM200/ apartment. One apartment has 3 rooms. We booked 2 apartments.

I really spent a lot in Cameron. For myself- I bought a long sleeve t shirt & 2 short sleeve t-shirts, Mus’ab get a new clothes as well as Mawaddah. Also get 6 baby cactus for RM 10, strawberry, varieties of veggies, 3 kilos of keledek, 4 bottles of honey, a pair of socks, 7 boxes of tea. Among of that items, none for Hubby. :p Actually tea tu pon tak cukup after I gave some to officemates, sedara-mara & babysitter.

The whether up there was very cold. Nak tidur pon susah, tak nyenyak sebab sejuk gila. Musim hujan le katakan. Kesian kat kids kesejukan. Apapon alhamdulillah semua ahli keluarga sihat walafiat & kami pulang dengan selamatnya.More pictures will be uploaded later in our Fotopages.
Depan MARDI

From left: Wan, Mus'ab & sepupuku, Haziq

Mawaddah pon dah pandai ikut abangnya bergayut


Me & Mawaddah @ Cactus Point


My baby cactus


Teringat daku 4 tahun lalu, daku datang ke sini bersama Abang berdua, honeymoon. Last 2 years, datang bersama Mus'ab (masa umur setahun), dah jadi bertiga. Tahun ni (2 tahun kemudiannya) datang berempat, bersama Mawaddah (masa umur setahun). Menarik juga. akan datang? Wallahua'lam.

Tak lupa juga A very Happy Birthday to my dearest Mus'ab who turned 3 years last Monday, while we were on holiday.

5 comments:

Wadee & Ain said... Reply To This Comment

Cuti-cuti malaysia eh...:)
wah mawaddah bukan main lincah dah ek!

yatipruzz said... Reply To This Comment

happy besday Mus'ab! be a good big brother to ur mama n adik :)

Farra said... Reply To This Comment

tu le kak, boleh tahan lincah adiknyer ni, panjat motor pon dh pandai

Hany FF said... Reply To This Comment

amboi..jalan sakan! bestnyerrr!!!

mardhiah12 said... Reply To This Comment

happy birthday mus`ab

hmph, afif pun terror terjun keluar dari baby cot dah, bukan takat panjat motor jer :P