Monday, April 11, 2016

Pengalaman naik KLM ke Jakarta

This is very last minute arrangement. I just know that I'm joining this business trip last Friday!So malam tu jugak la terus book ticket. Kami ikut ketua trip nak naik KLM since beza tiket dengan MAS lebih kurang sama.  It was actually a mixed feeling, sedih nak tinggalkan anak-anak dan excited to join the business trip, which peluang yg kita jarang dapat. I've prepared frozen food and cakes on Saturday.

When I did my checked-in last Sat, I was able to choose seat and I was upgraded without charges to Business Class. * excited. hehe alhamdulillah

While waiting our flight, kami rest kejap di MH Golden Lounge, ada Free Wifi, Free Food.




Tempat duduk business class KLM ni selesa dan luas. Walaupun steward/stewardess agak veteran but they give very satisfactory service. Ada wifi on board.

Halal menu

Setting to recline and adjust the seat

Kawan punya..Beef menu
Mine..chicken..rasa 2 star over 5 huhu
Complimentary souvenir from KLM..cute 

Hello Jakarta!
Memang syok la dapat naik KLM alhamdulillah rezeki.

3 comments:

Sharinginfoz said... Reply To This Comment

seronok dapat jalan-jalan negara orang even bukan untuk tujuan bercuti kan

Farra Da Smiley said... Reply To This Comment

seronok..dpt merasa naik KLM dok 5 star hotel dan banyak ilmu baru hihi ;)

Farikica said... Reply To This Comment

Wah.... perjlanan mewah bersama KLM... ape souvenir yg dpt tu?