Wednesday, January 20, 2016

Mudahnya convert Maybank Treatpoints ke Airasia Big Points

I memang suke kumpul points Airasia Big. Semalam I called Maybank untuk convert points. Wah mudahnya convert Maybank Treatpoints ke Airasia Big Points.  Semalam call, pagi ni I checked online, points tu dah masuk!

Actually, this is the 2nd time I did conversion tapi before guna guna form. Susah. Cari ni mudah je. U check dulu points Maybank dulu, kalau dah ada 7,420 je dh boleh dpt 1,000 points.

Points Structure:

Maybank PointsBIG Points
7,420 TreatsPoints1,000
5,936 Membership Rewards Points1,000
* Conversion to minimum of 1,000 BIG Points.

How to Earn:

  1. Maybank Visa, MasterCard and American Express® Credit Card Cardmembers with TreatsPoints can redeem by Phone at 1-300-88-6688.
  2. American Express® Charge and Credit Card Cardmembers with Membership RewardsSM Points (issued by Maybank Malaysia) can redeem by phone at 1800-88-9559.

Terms & Conditions:

  1. Available for all Maybank Cardmembers excluding supplementary cards.
  2. Redemption is available with TreatsPoints and Membership Rewards Points.
  3. BIG Shot ID is compulsory for redemption / conversion
Dalam statement big points cenggini:

No 1: BIG points conversion dr Maybank Treatpoints 7,420 to 1,000 BIG points
No 2: BIG points conversion dr Mydin 1000 to 500 BIG points, buat masa 3 Jan. Cepat jugak.

Cara nak convert points Mydin, tengok kat sini

Untuk kawan2 yang kaki jalan, I mmg recommend you jadi member Big with Mastercard holder ;). Kumpul points bebanyak dan terbang percuma or at least beli tiket murah! hehe

Actually you memang spend for groceries, so u can use the Card at any shop as long as kedai tu ada 'pos terminal'. Biasanya terminal ni memang boleh cater both Credit Card dan Debit Card macam Big Card ni. Owh terminal leh nampak kat cashier tu yer 

2 comments:

Azian Elias said... Reply To This Comment

thanks for sharing.

Farra Da Smiley said... Reply To This Comment

:)