Thursday, September 10, 2015

Free Seats Promo Airasia kembali lagi!


Free Seats Promo Airasia kembali lagi bermula sejak ahad lepas bagi member Big. Kali ni kami tak book pon pi memana sebab insyallah anak sulung tahun depan nak Exam UPSR.

Tapi akak suke je riki2 sebab nak tengok harga tiket menarik ke tak..so that boleh la guna untuk future reference.

Akak teringin juga nak tengok negara Jepun tu walaupon mahal dan teringin gak nak tgk tembok besar china..huhu..ok jom tengok harga tiket return lepas tolak Big Points...

OSAKA RM609


TOKYO HANEDA RM773


BEIJING RM462



Apa pendapat korang lepas tahu harga tiket di atas tu? bagi akak la...
~ Harga tiket murah jugak! berbaloi
~ Harga tiket return tu masa musim cuti sekolah..so not bad kan? date cuti sekolah tu based on my own forecast yer

No comments: